مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اگر انتقادي هم از بازيكنان پرسپوليس ميكنم هدفم هشدار دادن به آنهاست كه خوشبختانه آنها امروز بسيار خوب بازي كردند.
به گزارش ایسنا، عباس انصاري فرد پيرامون بازي تيمهاي پرسپوليس و الغرافه گفت: بازي خوبي بود اما در وهله اول بايد از تماشاچيان پرسپولس تشكر كنم كه در اين شرايط جوي به خوبي از تيمشان پشتيباني كردند و ما را تنها نگذاشتند. پرسپوليس امروز بازي خوبي را به نمايش گذاشت و شانس صعود ما را حتي به عنوان تيم اول از اين گروه بسيار زياد كرد.
وي درباره اظهاراتي كه در گذشته درباره بازيكنان پرسپوليس داشته است، گفت: بالاخره رقابتهاي آسيايي انگيزه بيشتري به بازيكنان ما ميدهد، هدف من از صحبتهاي گذشته كه گفته بودم بازيكنان ستاره ما كيفيت واقعيشان را در پرسپوليس نشان نميدهند، اين بود كه ميخواستم هشداري به آنها داده باشم و امروز شما ديديد كه تيم پرسپوليس بازي منظمتري را ارائه كرد و يك پيروزي خانگي مهم را به دست آورد. اميدوارم اين بازيكنان در رقابتهاي ليگ هم كه هنوز شانس كسب عنوان سومي در آن را داريم همينطور با انگيزه باشند.
انصاري فرد در ارزيابياش از عملكرد وينگادا گفت: پس از پايان فصل عملكرد او را بررسي ميكنيم و تصميم نهايي را براي حضورش در فصل آينده خواهيم گرفت.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره شايعات مطرح شده مبني بر حضور علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس به ايسنا گفت: به هيچ عنوان چنين بحثي وجود نداشته است، البته براي علي دايي احترام زيادي قائل هستيم و پرسپوليس را خانه او ميدانيم اما در حال حاضر تا پايان فصل وينگادا سرمربي پرسپوليس خواهد بود.
انصاري فرد همچنين درباره بحث واگذاري باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصي نيز گفت: اين مساله به من ارتباطي ندارد و بر اساس سياستگذاريهاي دولت و تصميمات سازمان تربيت بدني پيرامون آن تصميمگيري ميشود. حال اگر نظر من مثبت يا منفي باشد در روند اين بحث تاثيري نخواهد داشت.
وي همچنين درباره سفر تيم پرسپوليس به آمريكا نيز گفت: در حال حاضر مذاكرات نتيجهبخشي را با وزارت امور خارجه داشتيم و پيشبيني ميكنيم اين سفر در سال جاري انجام شود، سفر به آمريكا سناريويي بوده كه در گذشته در پرسپوليس وجود داشته است اما بدون شك اگر به وقوع هم بپيوندد پس از پايان فصل و بعد از زماني خواهد بود كه درباره كادر فني تصميمگيري نهايي شد و تيم جديدي از نظر بازيكنان بسته شود.