دبيركل جامعه زينب (س) گفت: وقت آن رسيده كه زنان در جايگاهها و كرسيهاي مختلف، متناسب با قابليتهايي كه دارند حضور داشته باشند.
به گزارش ايسنا مريم بهروزي در اولين نشست مطبوعاتي ائتلاف اسلامي زنان ـ كه با موضوع انتظارات و مطالبات زنان از رييسجمهوري و دولت دهم برگزار شد ـ در ابتدا به بيان عملكرد اين ائتلاف در سال گذشته پرداخت و افزود: عملكرد اين ائتلاف گام مثبتي در جهت بهبود بخشيدن به وضعيت زنان بود و در اين راستا توفيقات بسياري كسب كرديم.
وي تلاش در جهت حذف مواد 23 و 25 لايحه حمايت از خانواده، همچنين اصلاح سهمالارث زنان از همسرشان را از جمله اقدامات مثبت ائتلافي اسلامي زنان برشمرد و خاطر نشان كرد: در خصوص بحث يكسانسازي ديه تن و اعضاي زن و مرد نيز بحثهاي گستردهاي انجام گرفت و طرح پيشنهادي خود را در اين باره در ديداري كه با آقاي لاريجاني به زودي خواهيم داشت، ارائه ميدهيم.
وي با اشاره به نامگذاري سال 88 اظهار كرد: استفاده از توانمنديهاي زنان يكي از ظرفيتهايي است كه ميتوان در راستاي بحث اصلاح الگوي مصرف مورد توجه قرار بگيرد؛ چراكه با وجود تعداد بسياري از زنان فرهيخته و سياستمدار كه پس از گذشت 30 سال تلاش و كوشش سعي كردند از نظر علمي، سياسي، حقوقي و ساير زمينهها خود را به سطح مطلوبي برسانند، ميتوان از تمامي عناصر كشور به طور مطلوب استفاده كرد.
اين عضو جبهه پيروان خط امام و رهبري با تاكيد بر اينكه " زنان بايد در عرصههاي تصميمگيري و تصميمسازيها حضور چشمگير داشته باشند" گفت: از آنجا كه دهه چهارم، دهه كارآمدي نظام است ما بايد براي اين كارآمدي تعريف داشته باشيم و براي آن برنامهريزي كنيم.
وي ابراز اميدواري كرد: شخصي كه رييسجمهور آينده كشور ميشود، براي حضور زنان با توجه به نگاه حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري بايد برنامهريزي داشته باشد؛ چراكه امام خميني(ره) زمينه بسيار خوبي را براي حضور زنان فراهم كرد و به اين حضور ارج نهاد.
وي با بيان اينكه " در راستاي حضور زنان در جامعه تنها به شكل اين نوع حضور توجه شده است" گفت: متاسفانه براي اين حضور فرآيندسازي صورت نگرفته است. اين در حالي است كه رييسجمهور دهم بايد استراتژي خود را نسبت به اين حضور به طور صريح بيان كند.
بهروزي گفت: وقت آن رسيده كه زنان در جايگاهها و كرسيهاي مختلف، متناسب با قابليتهايي كه دارند حضور داشته باشند؛ بنابراين چنانچه رييسجمهور آينده براي زنان جايگاهي را قائل نشود، ميتواند نشان دهنده اين باشد كه زنان از هيچ قابليتي برخوردار نبوده و داراي هيچ نوع شايستگي نيستند.
وي همچنين درباره بحث ضرورت تشكيل وزارتخانه زنان كه از سوي برخي از فعالان زن مطرح شد نيز با بيان اينكه " مقصود ما اين نيست كه وزارتي تحت اين نام شكل بگيرد" خاطرنشان كرد: از آنجا كه حدود نيمي از جمعيت كشور را زنان تشكيل ميدهند و در بسياري از امور دستاندركار هستند اگر چند وزير زن در كابينه حضور داشته باشد چنين اشخاصي ميتوانند براي مسائل زنان در كليه وزارتخانهها اظهارنظر كنند. همچنين اين زنان ميتوانند خلاءهاي موجود مربوط به زنان را پر كنند.
وي ادامه داد: طي يك اتفاق عظيم كه در دنيا رخ داد و آن گذر از دوران سنت به مدرنيته بود، ما نظام جمهوري اسلامي را تشكيل داديم كه در اين مسير غربيها فكر ميكردند با تشكيل جمهوري اسلامي زنان به انزوا خواهند رفت. اين در حالي بود كه برخلاف تصور آنان زنان از انزوا خارج شدند؛ چراكه نگاه حضرت امام زمينه حضور زنان در جامعه را ايجاد كرد.
دبيركل جامعه زينب (س) در ادامه با تاكيد بر ضرورت وجود فرهنگسازي در راستاي حضور زنان در عرصه جامعه گفت: ائتلاف اسلامي زنان ميخواهد از حقوق زنان دفاع كند و در اين راستا تنها به فكر كسب قدرت نيست.
وي با اشاره به ديدار اعضاي ائتلاف اسلامي زنان با مراجع عظام تقليد، ديدار اين ائتلاف با آيتالله جوادي آملي را مورد توجه قرار داد و گفت: ايشان از جمله كساني بودند كه در اين ديدار به ما گفتند با توجه به اينكه پنجاه درصد جمعيت ما را زنان تشكيل ميدهند، اين قشر بايد در جاهايي كه ميتواند و لازم است در جمهوري اسلامي خدمت كند.
وي اظهار كرد: اميدواريم دولت آينده به اين مساله توجه كند كه بايد حدود سي درصد از مناصب كليدي در اختيار زنان قرار گيرد.
بهروزي ادامه داد: طي ديدار جمعي جبهه پيروان خط امام و رهبري با آقاي احمدينژاد ـ كه در حال حاضر مطرحترين گزينه براي انتخابات رياست جمهوري در جناح اصولگراست ـ مطالبات و مسائل زنان را مطرح كرديم و درباره ضرورت حضور زنان در عرصههاي تصميمگيري و تصميمسازي با ايشان صحبت كرديم كه ايشان مخالفتي نكردند. در همين راستا احزاب زنان اصولگرا درخواست ملاقاتي با احمدينژاد براي بيان ديدگاههاي خود داشتند، به هر ترتيب اگر كانديداي ديگري غير از احمدينژاد در جناح اصولگرا مطرح شود، ما نظراتمان را به اين شخص نيز اعلام خواهيم كرد.
وي در پاسخ به سوال مبنب بر اينكه آيا ائتلاف اسلامي زنان از كانديداي خاصي حمايت خواهد كرد يا نه؟ گفت: اگرچه به شخص من(بهروزي) و خانم ابتكار پيشنهاداتي مبني بر كانديدا شدن شده است، اما من اينجا اعلام ميكنم كه كانديدا نيستم و ائتلاف هم تصميم ندارد كانديدايي را معرفي كند؛ چرا كه قرا است ما تنها مطالبات و انتظارات زنان را از رييسجمهور آينده مطرح كنيم.