علي فلاحيان، وزير اسبق اطلاعات كه اينك نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري است، در گفتوگويي با ايسكا نيوز تحليلهايي درباره انتخابات رياست جمهوري ارايه كرد.
به گزارش «اعتماد ملي»، فلاحيان با بيان اين كه دولت ائتلافي نيز كه برخاسته از يك خواست و نياز ملي است، ميتواند آراي زيادي به دست آورد، افزود: شايد در دورههاي گذشته به خاطر دعواهاي سياسي گروههاي مخلتف، بخش عمدهاي از نيروهاي سازنده كشور مورد استفاده قرار نگرفتهاند و به هر شكل از سيستم مديريت دولتي خارج شده و از همه آنها استفاده خوبي نشده است؛ بنابراين وقتي بحث دولت ائتلافي يا دولت ائتلاف ملي مطرح ميشود، اين احساس دريافت ميشود كه مشكلات پيچيده، گسترده و متنوع كشور قابل حل نيست. بنابراين بايد همه نخبگان كشور با گرايشهاي سياسي مختلف گرد هم آمده و براي تحقق برنامه چشمانداز نظام و برنامههاي پنجساله توسعه يك دولت ائتلافي تشكيل دهند. زيرا تمدنها توسط نخبگان ساخته ميشود.
وي تصريح كرد: من پيشبيني ميكنم اگر اينها با قدرت بيايند و نيروهاي دلسوز و متعهدي با برنامه در همه بخشها ـ به صورت ريز و واقعبينانه، نه با دادن شعار ـ بيايند و برنامههاي خود را به صورت منطقي به مردم بگويند، معادلات انتخابات به هم ميخورد و قطعا به صورت ديگري رقم خواهد خورد. دولت ائتلافي با حضور نخبگان باعث ميشود كه اهداف عالي نظام به دور از گرايشهاي گروههاي سياسي رو به جلو حركت كند و با تكيه به يك ساختار و برنامه مدون، شانس پيروزي آن در انتخابات بسيار بالاست.
فلاحيان پيشبيني كرد كه چند نفري به كانديداهاي كنوني در ماههاي آينده افزوده شوند و ادامه داد: شايد نامزدهاي آينده در جامعه موج ايجاد كنند؛ كسي كه بتواند در افكارسنجيها بشترين آرا را داشته باشد. طبيعيترين پيشبيني اين است كه نامزدهاي همفكر و همجناح او كنارهگيري به نفع چنين اشخاص را انجام دهند.