کد خبر: ۴۶۷۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه بین ۲۵ تا ۳۵ سالگی ۳ درصد ایرانیان کلسترول بالا دارند گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون بالا وجود دارد و این نکته قابل‌تأمل است.

به گزارش شفاف، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه بین ۲۵ تا ۳۵ سالگی ۳ درصد ایرانیان کلسترول بالا دارند گفت: در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله کشور ۱۹ درصد فشارخون بالا وجود دارد و این نکته قابل‌تأمل است که از سنین جوانی شواهد فشارخون بالا هستیم و این به این معناست که از هر پنج ایرانی، یک نفر دچار مشکل فشارخون بالا است.

زهرا عبدالهی(مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی) اظهار داشت: ۷۰ درصد علت مرگ‌ و میر در دنیا بیماری‌های غیر واگیر است.

عبداللهی افزود: ۸۸ درصد مردم ریسک فاکتور تغذیه ناسالم را دارند که روند هشداردهنده‌ بیماری غیر واگیردار و اضافه‌وزن را به دنبال دارد به‌طوری‌که در سال ۱۳۹۰ مهم‌ترین علت ۳۸۰ هزار مرگ ثبت‌شده در کشور مربوط به مرگ ‌و میر به دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی است.

وی با اشاره به اینکه روغن، قند و شکر بالاتر از حد لازم در کشور مصرف‌شده و مصرف میوه، سبزی، شیر و لبنیات کمتر از نیاز هر فرد است افزود: نتیجه این تغذیه، شیوع اضافه‌وزن و چاقی در کشور است؛ به‌طوری‌که در قشر جوان کشور هم ۵۰ درصد از گروه‌ها دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند.

عبدالهی با اشاره به آمار بالای مصرف نمک در کشورمان از سرانه مصرف نمک در ایران انتقاد کرد و افزود: متأسفانه در ایران دو برابر مصرف جهانی نمک مصرف می‌شود.

وی مهمترین منبع دریافت نمک را نان و پنیر دانست و خاطر نشان کرد: باید الگوی غذایی روزانه به گونه ای باشد که بیش از پنج گرم نمک مصرف نشود حال آنکه فقط در هر قرص نان سه گرم نمک موجود است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار