کد خبر: ۴۷۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲

به تازگی موزه ای با هدف بر هم زدن حال بازدیدکنندگان در سومین شهر بزرگ سوئد، مالمو افتتاح شده است.

به گزارش شفاف، اخیرا موزه جدیدی با هدف حمله به حس بویایی بازدیدکنندگان و به هم زدن حالشان در سومین شهر بزرگ سوئد، مالمو افتتاح شده است. داخل این موزه غذا‌های متنوعی از فرهنگ‌های گوناگون به نمایش گذاشته شده، مثل گوشت کوسه تخمیرشده، آلت تناسلی گاونر، شاه ماهی تخمیرشده، پنیر حشره و لارو مورچه.

 
قبل از ورود به موزه به بازدیدکنندگان کیسه‌های تهوع داده می‌شود. معمولا چیز‌هایی که برایمان آشنا نیستند به نظرمان چندش‌آور است، به همین ترتیب ممکن است چیز‌هایی که با آن‌ها بزرگ شدیم و برایمان عادی هستند برای مردم یک فرهنگ دیگر چندش آور باشند. بسیاری از غذا‌ها از نظر همه مردم جهان خوشمزه و مطبوع هستند، اما برخی از آن‌ها فقط منحصر به یک ملت خاص هستند.
 
حدود ۸۰ غذا در این موزه وجود دارد که در دسته دوم قرار می‌گیرند. بیشتر این غذا‌ها از آسیا و اروپا هستند، اما غذا‌های آمریکایی چندش‌آوری هم در این موزه وجود دارد، مثل بیضه سرخ شده گاو. شاید برخی از این غذا‌ها واقعا خوشمزه باشند، اما مواد اولیه و روش تهیه آن ها، طوری است که نمی‌توانیم تصور کنیم آن‌ها را بخوریم. مثل مغز میمون که در چین خورده می‌شود، در حالی که هنوز میمون زنده است.

بیشتر غذا‌های موزه واقعی و تازه هستند، به جز غذا‌هایی که تهیه آن‌ها واقعا سخت است یا باعث ظلم به حیوانات می‌شود که در این صورت به جای آن‌ها مدل‌های پلاستیکی یا عکس قرار داده شده است. جالب است بدانید که کله پاچه خودمان هم که یک غذای ایرانی و شرق اروپایی به شمار می‌رود در این نمایشگاه وجود دارد.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

کاسو مارزو از پنیر گوسفندی تهیه می‌شود که پر از کرم‌های زنده است. اغلب این کرم‌ها در سیستم گوارش زنده می‌مانند و باعث عفونت‌های انگلی می‌شوند.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

یک غذای خوشمزه چینی که با تخم مرغ یا تخم اردک فاسدی تهیه می‌شود که چند ماه تخمیر شده است.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

سوپ خفاش میوه خوار یکی از غذا‌های محبوب اندونزی، تایلند، ویتنام و سایر کشور‌های آسیایی و حوزه اقیانوس آرام است.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

شیر مادیان تخمیرشده که در آسیای مرکزی خورده می‌شود.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

سوپ سنتی مکزیک که با سیرابی گاو و فلفل قرمز تهیه می‌شود.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد

غذای سنتی ژاپن که با دانه‌های سویای تخمیرشده تهیه می‌شود.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
بوی این میوه(خارگیل) آنقدر بد است که بسیاری از هتل‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی در جنوب شرقی آسیا آن را ممنوع کرده اند!
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
یک نوع نوشیدنی با موش!
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
یک نوع سس با چشم گوسفند
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
خوک گینه ای به صورت گریل شده
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
خوراکی از کله خرگوش، غذای محبوبی دیگر از چینی ها!
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
هگیس، یک خوراک اسکاتلندی که شامل معده گوسفند و مخلفاتی نظیر سوسک که داخل آن پر می شود است.
 
موزه غذا‌های چندش آور در سوئد
 
منبع: برترین ها
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار