کد خبر: ۴۷۷۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۶

هر کشوری رسم و رسوم خاص خودش را برای تعطیلات و جشن‌های بزرگی مثل کریسمس دارد. مثلا در آمریکا، همیشه در روز شکرگزاری بوقلمون می‌خورند.

به گزارش شفاف، هر کشوری رسم و رسوم خاص خودش را برای تعطیلات و جشن‌های بزرگی مثل کریسمس دارد. مثلا در آمریکا، همیشه در روز شکرگزاری بوقلمون می‌خورند. کریسمس و آغاز سال جدید در فرهنگ بسیاری از ملت ها لحظات مهمی است و هر یک از آن‌ها غذا و تنقلات خاص خود را برای این روز دارند. در این مطلب نگاهی به دسر‌های کریسمس در کشور‌های مختلف می‌اندازیم.

فرانسه
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در فرانسه، دسری به نام «کنده درخت کریسمس» می‌خورند. این دسر رولت است و از قرون وسطی ریشه می‌گیرد که مردم کنده درخت کریسمس را می‌سوزاندند. این دسر معمولا طوری پخته می‌شود که یادآور هیزم و کنده درخت باشد، همچنین به نشانه برف روی آن پودر قند ریخته می‌شود.

انگلستان
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

دسامبر زمانی است که همه خانواده‌های انگلیسی پودینگ کریسمس می‌خورند. این دسر چند هفته قبل از کریسمس پخته و در یخچال نگه داشته می‌شود. سپس آن را روز اول تعطیلات می‌خورند. بیشتر اوقات، این پودینگ شامل میوه‌های خشک شده، آجیل و بیکن هم می‌شود.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

ایسلند
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در ایسلند، یک نوع پای به نام وینارترتا (vínarterta) می‌پزند که کیک بانوی راه‌راه هم نامیده می‌شود، چون لایه‌های زیادی دارد. این پای از لایه‌های متناوب با طعم بادام یا هل و مارمالاد آلو تهیه می‌شود. این مربا شامل ادویه‌هایی مثل دارچین، وانیل و میخک هم می‌شود. وینارترتا همراه با قهوه سرو می‌شود.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

اسکاتلند
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

اسکاتلندی‌ها عاشق غذا‌های شیرین هستند و برای هر مناسبتی یک نوع دسر شیرین دارند. آن‌ها در کریسمس پودینگ، کیک سیب و یک دسر خامه‌ای به نام کراناچان می‌پزند. این دسر شامل خامه، عسل و تمشک می‌شود. جالب است بدانید که در رستوران‌ها مواد اولیه را در اختیار مشتریان می‌گذارند تا خودشان این دسر را آماده کنند.

ایرلند
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

روی میز کریسمس ایرلندی‌ها می‌توانید یک دسر عجیب می‌بینید: کیک گینس.

استرالیا
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در استرالیا، کریسمس اواسط تابستان است. دسر آن‌ها بیسکویت‌هایی به نام «راکی رود» است که از شکلات شیری و مارشمالو تهیه می‌شود. گاهی هم آن‌ها را به صورت کاپ کیک با بستنی آماده می‌کنند.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟
مکزیک
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در آمریکای جنوبی و مرکزی، یک کیک بسیار محبوب به نام‌ «tres leches» دارند. آن‌ها از سه نوع شیر برای تهیه این کیک استفاده می‌کنند: شیر تبخیر شده، شیر تغلیظ شده و خامه سنگین.

پرتغال
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

به سختی می‌توان کریسمس پرتغالی‌ها را بدون کیک سنتی‌شان بولو تصور کرد. این کیک نماد فصل در پرتغال است و کل ماه دسامبر تا ۶ ژانویه سرو می‌شود. این کیک شبیه تاجی با میوه‌های شیرین و آجیل است.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

یونان
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

«ملوماکارونا» دسر کریسمس یونان است: کوکی‌های شیرین عسلی.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

مجارستان
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در مجارستان کیک سنتی «دوبوس» سرو می‌شود که از ۶ لایه بیسکویت با خامه شکلاتی و کارامل تهیه می‌شود.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

لتونی
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در لتونی و همچنین استونی و فنلاند، در کریسمس کوکی‌هایی به نام «پیپارکوکاس» خورده می‌شود که حاوی زنجبیل، فلفل و سایر ادویه هاست.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

لیتوانی
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

در لیتوانی کوکی‌های شیرین کوچک می‌خورند که از خمیر و دانه‌های خشخاش تهیه می‌شود.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

ایتالیا
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟

ایتالیایی‌ها در کریسمس به دو دسته تقسیم می‌شوند: گروهی از آن‌ها پاندورو و گروهی دیگر پَنه‌تونه را به عنوان دسر کریسمس می‌پسندند. پَنه‌تونه یک پای شیرین سبک با میوه‌های شیرین است که اولین بار توسط یک شاگرد نانوا آن را برای عشقش ابداع شد. پاندورو یک نان شیرین هرمی شکل است که در ورونا ابداع شد.
 
دسر کریسمس در کشورهای مختلف چه شکلی است؟
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: