کد خبر: ۴۸۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: برای حفظ سلامتی بیشتر مصرف‌کنندگان در هنگام توزیع غذای نذری داغ، رعایت برخی نکات الزامی است.

به گزارش شفاف، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگویی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از مردم برای توزیع غذا و نذری گرم از ظروف غیر آلومینیومی استفاده می‌کنند که این کار در طولانی مدت باعث بروز بیماری‌های گوارشی و حتی سرطان  می‌شود.

وی ادامه داد: کارشناسان توصیه می‌کنند اگر برای توزیع غذا از ظروف آلومینیومی استفاده نشد، بلافاصله پس از دریافت غذای نذری در سریع‌ترین زمان ممکن مواد را از ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف خارج کنند تا از سمی شدن مواد غذایی در اثر ترکیب مواد داغ با مواد بکاررفته در این ظروف  جلوگیری شود.

عزیزی بیان کرد: توزیع‌کنندگان نذری باید مراقب چربی و میزان نمک به کار گرفته شده در غذای نذری خود باشند زیرا اینگونه مواد غذایی باعث صدمات جدی به مبتلایان به بیماری چربی خون و یا عارضه قلبی و عروقی خواهد شد، همچنین چربی و نمک بالا باعث بروز بیماری‌های غیر واگیر در بین افراد مصرف‌کننده می‌شود.

وی گفت: خوشبختانه در این فصل بیماری وبا به دلیل سردی هوا وجود ندارد اما به طور کلی توزیع کنندگان غذای نذری باید مسائل بهداشتی را به طور کامل رعایت کرده و تا حد امکان در توزیع غذای نذری از ظروف آلومینیومی استفاده کنند.

عزیزی درباره ظروف یکبار مصرف گیاهی گفت: ظروف یکبار مصرف گیاهی اگر تمام مواد تشکیل‌دهنده‌اش از مواد گیاهی باشد مناسب توزیع غذای نذری داغ است اما متاسفانه این ظروف یکبار مصرف گیاهی از ترکیباتی دیگر درست شده است و همین مسئله سلامتی افراد را تهدید می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: