کد خبر: ۴۸۲۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۳

هفت غذایی که در تور بوداپست باید میل کنید

پایتخت مجارستان یکی از متنوع ترین فرهنگ های غذایی شرق اروپا را در خود جای داده و چشیدن طعم های خوش این غذاها هدیه ای است که با تور بوداپست آژانس «رز سفید جهان» می توانید آن را تجربه کنید. غذاهای مجارستانی با طعم‌هایی پر ادویه، غنی و جذاب برای بسیاری از گردشگران تجربه‌ای خوشمزه و شگفت‌انگیز را به همراه دارد. بنابراین در سفر به بوداپست، لذت خوردن غذاها، شیرینی ها و تنقلات محلی مجارستان را که هفت مورد از آنها در ادامه معرفی می شود، از دست ندهید.

1-لانگوش (Langos)

لانگوش غذای مورد علاقه تمام مجارستانی‌ها است. لانگوش خمیری سرخ شده است که به صورت گرم با خامه ترش، پنیر رنده شده یا سس سیر خورده می شود. گردشگران در تمام طول سال می توانند از خوردن این غذاهای لذیذ و مقرون به صرفه لذت ببرند. قسمت بیرونی لانگوش باید ترد و قسمت درونی آن نرم باشد و گاهی اوقات با سیب زمینی و سوسیس نیز سرو می شود.

 

2-کورتوش کالاچ یا کیک دودکشی (KürtösKalács)

یک نوع نان شیرین به شکل استوانه‌ مارپیچ که از پخت خمیر شیرین آغشته به کره بر روی زغال درست می‌شود. این شیرینی که معمولاً به آن کیک دودکشی هم گفته می‌شود، روکشی شیرین و کاراملی دارد که گاهی برای طعم بهتر به آن دارچین یا گردو اضافه می‌شود. امروزه این شیرینی در زمان جشنواره های فصلی و ایام کریسمس در سراسر شهر به فروش می رسد.

هفت غذایی که در تور بوداپست باید میل کنید
3-دلمه کلم‌پیچ   (TöltöttKáposzta)

کلم پر شده یکی از غذاهای محبوب در اکثرکشورهای اروپای شرقی و قسمت هایی از آسیا است. دلمه کلم مجارستانی با گوشت خوک و گوشت گاو، برنج، گوجه فرنگی و کلم رنده شده و آب پز  با سرکه پر می شود و همانند بسیاری از غذاهای مجارستانی با پاپریکا طعم دار می شود. این غذای خوشمزه عمدتاً یک غذای خانگی است و معمولا در زمستان خورده می شود و اکثر رستوران های مجارستان آن را در منوی خود دارند.

4- گولاش(Gulyas)

گولاش غذای ملی مجارستان است که در بسیاری از مناطق جهان به عنوان خورشت سرو می شود اما گولاش اصلی در واقع آبگوشتی است که از گوشت، پیاز ، پاپریکا، گوجه فرنگی و فلفل تشکیل می شود و معمولا با نان سفید تازه و پاپریکای تند خرد شده سرو می شود. گولاش یک غذای قدیمی و سنتی است که در گذشته چوپانان آن را در دیگچه های بوگراس بر روی آتش می پختند. هنوز هم در رستوران های روستایی مجارستان از این روش پخت استفاده می شود که بهترین راه برای خوشمزه تر شدن این غذاست.

5-کیک دوبوش (Dobos torte)

این کیک درکافه ها و نانوایی های سراسرکشور یافت می شود و در مراسم عروسی و مهمانی ها بسیار محبوب است. این کیک اسفنجی از پنج تا هفت لایه تشکیل می شود که لایه های آن را با کرم کره شکلاتی و روی آن را با کارامل پر می کنند. دور کیک را معمولا با فندق، گردو یا بادام می پوشانند. این کیک توسط جوزف سی دوبوش ، استاد شیرینی پزی اختراع شد و اولین بار در سال  1885در نمایشگاه ملی بوداپست برای پادشاه فرانتس جوزف اول و ملکه الیزابت سرو شد. امروزه این کیک را به شکل‌های مختلفی درست می‌کنند.

6- سوسیس (Kolbász)

سوسیس‌ها در مجارستان بسیار پر طرفدار هستند. آن ها معمولا در ظرف های صبحانه، ناهار و شام، روی خورشت، سوپ، سالاد و شیرینی ها دیده می شوند. سوسیس مجارستانی دارای انواع مختلفی است که به صورت پخته شده، آب‌پز و دودی میل می‌شود.  سوسیس های مختلفی در مجارستان وجود دارد از جمله سوسیس های تند طعم دار شده با پاپریکا، سوسیس های دودی شده با چوب درخت راش و سوسیس جگر  بخار پز شده که پیشنهاد می کنیم حتما آن ها را امتحان کنید. 

7- یوماچ لوش (سوپ سرد میوه) (Gyümölcsleves)

یوماچ لوش معمولا به عنوان یک پیش غذای سرد یا یک خوراک تابستانی سبک سرو می شود. لذیذترین نوع آن مگی لوش است که از آلبالو، خامه ترش و کمی شکر تهیه می‌شود. این سوپ در بهار و تابستان در سراسر اروپای مرکزی و شرقی که دارای میوه های هسته دار فراوانی است، بسیار محبوب است و طرفداران زیادی دارد.

هفت غذایی که در تور بوداپست باید میل کنید

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: