کد خبر: ۴۹۲۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۶

بگردید و لیست امن‌ترین، مرفه‌ترین، آزادترین و آرام‌ترین شهرهای دنیا را پیدا کنید. به جرأت می‌توان گفت سراغ هر لیستی که بروید کشور کانادا را در رتبه‌های بالای آن می‌یابید.

 اکثر شهروندان کشور کانادا از زندگی خود رضایت دارند و در شرایط خوبی به کار و تحصیلشان ادامه می‌دهند. تمام این عوامل باعث می‌شود که افراد زیادی از گوشه و کنار این دنیای بزرگ برای مهاجرت به کانادا ترغیب بشوند. گذشته از آن اگر اقامت دائم کانادا داشته باشید، تحصیل و خدمات پزشکی-درمانی برای شما رایگان است. خب دیگر حرفی باقی نمی‌ماند! کسی که قصد مهاجرت داشته باشد چه مقصدی بهتر از کانادا پیدا می‌کند؟ حالا بهتر است همه چیز درمورد ویزای کانادا را بدانید تا بتوانید برای ویزا و اقامت کانادا اقدام کنید. پس با ما همراه باشید.

در مورد ویزای کانادا چه می‌دانید؟

کانادا و انگلیس، دو کشوری هستند که از لحاظ مهاجرپذیر بودن بین همه‌ی جهان شهرت دارند. تقریباً می‌شود گفت هر کسی که فکر مهاجرت به سرش می‌زند اولین گزینه‌ای که به ذهنش خطور می‌کند همین کشور کاناداست. امکانات خوبی که مردم کانادا برای زندگی در اختیار دارند، پایین‌بودن نرخ بیکاری، درآمدهای خوب، خدمات پزشکی و آموزشی عالی و... عواملی هستند که باعث جذابیت روزافزون کشور کانادا برای مهاجران می‌شوند. اما حتماً می‌دانید که برای مهاجرت یا سفر خارجی به ویزا احتیاج دارید. برای سفر به کانادا هم نیاز به اخذ ویزای کانادا دارید. پس بیایید همه چیز درمورد ویزای کانادا را با هم بخوانیم و در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

 

همه چیز در مورد ویزای کانادا

در سال­های اخیر استقبال بی سابقه­ای از سفر به کانادا شده. شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه میتوان با خیالی راحت برای اخذ ویزای کانادا اقدام کرد؟

کانادا از کشورهایی است که همیشه برای مردم جهان جذابیت داشته و همین امر باعث استقبال مردم از آن می­شود. ولی سختگیری­های سفارت و البته نبودن سفارت این کشور در ایران باعث شده فرایند اخذ ویزا برای مردم ایران سخت­تر شود.

تیم مجرب سالیان سفر در کنار شماست تا شما را با ساده ترین راه اخذ ویزای کانادا آشنا کند. اولین قدم برای اخذ ویزای کانادا ، انتخاب نوع ویزا است.

ویزای توریستی کانادا

این نوع ویزا مناسب افرادی است که برای تفریح و گردشگری عازم کانادا هستند. ویزای توریستی کانادا به دو شکل یک بار ورود و چند بار ورود ارایه می­شود. در هر دو صورت مدت اقامت برای فرد محدود است و طولانی ترین مدت آن ویزای ده ساله­ی چند بار ورود است که این ویزا برای ایرانی­ها پنج ساله می­باشد.

ویزای کار کانادا

کانادا به خاطر داشتن ظرفیت های بالای کسب و کار از بهترین مقاصد سفر برای کار است. منابع فراوان، فرصت های شغلی و کیفیت بالای زندگی باعث جلب مردم از سراسر دنیا به این کشور بوده است. یکی از موارد مهم برای دریافت این نوع از ویزا وجود کارفرمایی است که خود اهل کانادا باشد. نکته دیگر در مورد ویزای کاری، لزوم اثبات توانایی­های فرد است که باید مطابق با اعلام نیاز دولت کانادا باشد.

ویزای تحصیلی کانادا

این نوع ویزا برای افرادی صادر میشود که برای ادامه تحصیل از یکی از دانشگاه های کشور کانادا پذیرش گرفته اند. از نکات مهم در مورد ویزای کانادا مدت زمان آن می­باشد که برای مدت زمانی بیش از 6 ماه صادر می­شود.

ویزای سرمایه­گذاری

این نوع ویزا با شرایطی خاص به متقاضیان اعتا می­شود. برای دریافت این ویزا دارایی خالص متقاضی باید حدود 800 هزار دلار باشد. فرد متقاضی باید حدود نیمی از این مبلغ را (400 هزار دلار) در این کشور سرمایه­گذاری کند.

مدت زمان صدور ویزای کانادا

زمان لازم برای صدور ویزای کانادا بسیار متفاوت است. ولی طبق نظر کارشناسان تیم سالیان سفر این زمان از حدود 2 هفته تا 5 ماه پس از انگشت­نگاری تخمین زده می­شود. لازم به ذکر است که این دوره­ی زمانی بستگی به موضوع خاصی ندارد و صرفا نظر آفیسر پرونده در آن دخیل است.

کدام نوع از ویزای کانادا برای شما مناسب است؟

تعیین وقت سفارت کانادا

پس از تعیین نوع ویزا و اقدام برای دریافت آن، نوبت به تعیین وقت برای سفارت کانادا میرسد. پیش از انگشت نگاری آنلاین متقاضی باید برای تعیین وقت سفارت کانادا به روش حضوری یا آنلاین اقدام کند.

مراحل تعیین وقت سفارت

متقاضی چه به صورت آنلاین و یا حضوری اقدام کرده باشد لازم است برای ادامه­ی مراحل تعیین وقت سفارت کانادا وارد سایت

VFS global شده و پس از ایجاد یک حساب کاربری مراحل زیر را طی کند.

-انتخاب دفتر vac

-رفتن به منوی biometric enrolment

-انتخاب گزینه Schedule an Appointment، صفحه ایجاد اکانت کاربری

-انتخاب new user و پر کردن اطلاعات شخصی

-تایید ایمیلی ارسالی و بازگردانی به سایت

-انتخاب تاریخ مدنظر و همچنین تعداد وقت درخواستی برای چند نفر متقاضی

 

مدارک لازم جهت تعیین وقت سفارت کانادا

برای تعیین وقت سفارت کانادا مدارک چندانی نیاز نیست. تاریخ تولد، آدرس ایمیل و شماره تماس تنها اطلاعات در خواستی در این مرحله هستند.

 

پیکاپ ویزا کانادا

فرد متقاضی برای دریافت ویزا، لازم است به سفارت کشور مربوطه مراجعه کند. در این میان با توجه به نبودن سفارت برخی کشورها مانند کانادا در ایران انجام این مراحل برای متقاضی بسیار سخت و پرهزینه می­شود. متقاضی لازم است به کشوری واسط مراجعه کرده و از طریق سفارت کانادا در آن کشور اقدام به دریافت ویزا کند.

اما نگران نباشید، با توجه به سختی این مسیر و هزینه بر بودن آن مشاوران سالیان سفر خدمت پیکاپ ویزای کانادا را به شما پیشنهاد می دهد. در این خدمت دیگر نیازی به خضور شخص متقاضی در کشور واسط نیست و تمام مراحل ثبت نامی از طریق متخصصان سالیان سفر انجام می­شود.

مدارک لازم برای پیکاپ ویزای کانادا

متقاضی برای دریافت خدمت پیکاپ لازم است مدارک زیر را تهیه کند

-پاسپورت

-وکالت­نامه­ی متقاضی با امضای طرفین

-برگه­ی پرینت ایمل سفارت

-دو قطعه عکس پشت نویسی شده با زمینه­ی سفید برای ویزاهای اقامت

 

­*رپورتاژ آگهی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: