کد خبر: ۵۰۴۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲
 

به گزارش شفاف، در ماه مبارک رمضان روزه‌داران باید به نوع وعده‌های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین مصرف کنند و از غذاهای سرخ‌شده و پرادویه پرهیز کنند. در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعده‌های غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: