کد خبر: ۵۳۳۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷

یکی از اقلام آشپزخانه که بسیار پرمصرف است، و معمولا خانم ها هنگام خرید آن حسابی دقت و وسواس به خرج می دهند، سرویس قابلمه و تابه است. در خرید تابه و قابلمه باید نکات مختلفی را مد نظر قرار داد، مانند جنس، تعداد اقلام سرویس، کاربردی بودن آن اقلام و روکش داخلی، اما یک نکته دیگر هم وجود دارد، که باید در هنگام خرید به آن توجه کرد؛ سایز ماهیتابه و سرویس قابلمه! معمولا تعداد افراد کمی هنگام خرید به سایز تابه و قابلمه دقت می کنند، و بیشتر تمرکزشان روی جنس، رنگ و دستگیره های محصول است، ولی باید بدانید انتخاب سایز درست هم به همان اندازه مهم است! اگر دوست دارید بدانید چرا باید در هنگام خرید تابه به سایز آن نیز دقت کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.

معرفی انواع ماهیتابه ها

ماهیتابه و قابلمه از پرمصرف ترین وسایل آشپزخانه هستند. این محصولات تنوع بسیار بالایی دارند، و هر کدام برای هدف و کاربرد مشخص طراحی شده اند. یکی از اقداماتی که قبل از خرید تابه باید انجام داد، شناخت انواع مختلف تابه و کاربردهای هر کدام از آنهاست. همان طور که گفتیم تابه ها بسیار متنوع هستند، ولی در بین همه آنها 5 مدل از محبوبیت بیشتری برخوردار است:

 

  1. ماهیتابه تفلون

تابه تفلون پرطرفدارترین و محبوبترین تابه است. این تابه بخاطر نچسب بودن برای سرخ کردن مواد غذایی کاملا ایده آل است. فقط دقت کنید، برای ماندگاری طولانی مدت تابه تفلون هرگز از قاشق فلزی برای هم زدن مواد داخل تابه استفاده نکنید و بجای آن از قاشق چوبی یا پلاستیکی نسوز استفاده کنید. برای شستن تابه تفلون نیز حتما از اسفنج استفاده کنید، نه اسکاچ سیمی!

 

  1. تابه چدن

تابه چدن برای پخت و پز بسیار سالم و بدون خطر است، تنها ویژگی نامطلوب این تابه سنگین بودن بیش از حد و شست و شوی بسیار سخت آن است. دسته تابه چدن از آلیاژ نسوز درست شده و روکش کف تابه یک لایه تفلون نچسب دارد، که از ته گرفتن و چسبیدن غذا به کف ظرف جلوگیری می کند.

 

  1. تابه رژیمی

این تابه به خاطر اینکه روغن کمتری مصرف می کند به تابه رژیمی معروف است. شما به راحتی می توانید بدون استفاده از روغن غذای خود را در این تابه طبخ کنید. لبه های تابه واشر مخصوصی برای جلوگیری از ریختن آب و روغن از اطراف تابه به بیرون دارد که کار با آن را بسیار راحت کرده است.

 

  1. تابه وک

تابه وک، تابه ای بزرگ و عمیق، با لبه های بلند است. دلیل محبوبیت این تابه، پخش کردن یکسان حرارت در سرتاسر تابه و پخت سریع و آسان غذاها به خصوص غذاهای گیاهی و دریایی است. جنس تابه های وک چدنی است، و تقریبا جزو گرانترین تابه های موجود در بازار محسوب می شوند.

 

 

  1. تابه گریل

این مدل تابه ها به دلیل حالت شیاردار و جنس تفلون کف آنها، مناسب سرخ و کباب کردن گوشت، مرغ و ماهی هستند. شیارهای کف تابه گریل حدود ۵ میلیمتر ارتفاع دارند و در فاصله‌ی ۱ تا ۲ سانتیمتری از هم قرار گرفته‌اند، که این امر به مغزپخت و بخارپز شدن بهتر غذا کمک می کند.

چطور بهترین سایز تابه را انتخاب کنیم؟

شرکتهای زیادی در زمینه طراحی و ساخت انواع تابه ها فعالیت، و فروشگاه های مختلفی از جمله هوم پارسی انواع مختلف این محصول را ارائه می کنند. همین امر باعث تنوع بالای این محصول و سخت شدن انتخاب برای مشتریان شده است. در مورد سایز تابه های تولید شده نیز همین موضوع صدق می کند، محصول هر شرکت از نظر سایز و ابعاد با محصول شرکت دیگر متفاوت است. ولی در مجموع همه تابه ها از نظر سایز و ابعاد به سه دسته تقسیم بندی می شوند:

  1. تابه های سایز کوچک و متوسط

تابه های کوچک و متوسط برای یک خانواده معمولی 2 الی 4 نفره طراحی شده اند. این تابه ها مناسب استفاده روزمره و جهت پخت و پز غذا برای تعداد نفرات کم هستند. این سایزها شامل ابعاد زیر هستند:

  • تابه سایز 12، 14 و 16 سانتیمتر: مناسب 1 الی 2 نفر
  • تابه سایز 16 و 18 سانتیمتر: مناسب 2 الی 3 نفر
  • تابه سایز ۲۰ و 22 سانتیمتر: مناسب ۳ الی 5 نفر
  • تابه سایز ۲۴ سانتیمتر: مناسب ۴ الی ۶ نفر

 

  1. تابه های سایز بزرگ

تابه های بزرگ برای یک خانواده بزرگ یا پخت و پز مهمانی طراحی شده اند. این تابه ها مناسب پخت و پز غذا برای تعداد نفرات زیاد یا مجالس میهمانی هستند که حجم غذای زیادی پخته می شود. این سایزها شامل ابعاد زیر هستند:

  • تابه سایز ۲۶ و 28 سانتیمتر: مناسب ۵ الی 8 نفر
  • تابه سایز ۳۰ سانتیمتر: مناسب ۷ الی ۹ نفر
  • تابه سایز ۳۲ سانتیمتر: مناسب ۸ الی ۱۰ نفر

 

  1. تابه های مناسب برای مهمانی های پرجمعیت

در مراسم هایی مانند میهمانی که تعداد نفرات زیاد است، تنوع غذا بالاست و حجم غذای زیادی پخته می شود، باید از تابه های با قطر بزرگتر و ارتفاع بلندتر استفاده شود. این سایزها شاما ابعاد زیر هستند:

  • تابه سایز ۳۴ و 36 سانتیمتر: مناسب ۱۰ الی ۱۳ نفر
  • تابه سایز ۳۸ و 40 سانتیمتر: مناسب ۱۶ الی ۲۰ نفر

هر سایز ماهیتابه مناسب چه کاری است؟

هر سایز تابه و قابلمه، مناسب تهیه یک گروه خاص از غذاهاست. از تابه های گود و عمیق تفلون برای پختن انواع خورشت، خوراک و غذاهای آبدار استفاده می شود. تابه های لبه کوتاه و کم عمق برای پختن انواع استیک، املت، نیمرو و کتلت بکار می رود. تابه های چدنی برای درست کردن سوپ و خورشت عالی هستند. تابه های استیل برای پختن مواد غذایی مثل پاستا، برنج و سایر غلات و جوشاندن چیزهای دیگر، تابه های وُک برای پخت سبزیجات، لازانیا، گوشت و ماکارانی، و تابه تخت و گریل برای پخت و پز غذا با حداقل روغن گزینه مناسبی هستند، مانند تخم مرغ، سبزیجات، کباب تابه‌ای، گوشت و همبرگر.

 

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم برای راحت تر کردن کار شما برای انتخاب سایز تابه، انواع مدل تابه ها، و نکات مهم و کاربردی در انتخاب سایز تابه را بگوییم. اکنون اگر قصد خرید دارید، پیشنهاد ما به شما سایت هوم پارسی است. این فروشگاه آنلاین مجموعه متنوع و کاملی از انواع تابه، ماهیتابه و انواع قابلمه را دارد، و مطمئنا شما می توانید تابه دلخواه تان را آنجا پیدا کنید.


*رپورتاژ آگهی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: