کد خبر: ۵۴۰۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از عوامل افزایش ابتلا به ویروس کرونا را آلودگی هوا دانست راهکارهای تغذیه‌ای برای مقابله با این مشکل ارائه کرد.

به گزارش شفاف، سیما سادات لاری گفت: بر اساس مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. انجام رژیم غذایی متناسب به منظور کاهش اثر سوء ناشی از آلودگی هوا مهم است. پس توصیه می‌کنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خوددداری کنید.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با آلودگی هوا

وی افزود: در طول روز، آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید. مصر ف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را کاهش می‌دهد.

لاری اظهار کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند. برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: