عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرداری باید درخصوص ادعای یکی از نمایندگان مجلس درباره عدم دسترسی به اسناد در حوزه شهرسازی پاسخ شفاف بدهد، گفت: آرشیو الکترونیکی اسناد شهرداری هنوز با اختلال یا کندی روبهرو است.
به گزارش شفاف، جعفر شربیانی اممروز در جریان برگزاری هفتاد و سومین جلسه شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه در تذکری اظهار کرد: یکی از نمایندگان مجلس چندی پیش در رسانهها اعلام کرد که مرکز اسناد و آرشیو شهرداری به طور کامل به شرایط قبل باز نگشته است و تا بهکارگیری و بارگذاری نسخههای پشتیبانی دادهها و بکآپ مناطق، سازمانها و شرکتها مجبورند خارج از روال معمول تصمیمگیری کنند.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: این نماینده مجلس در مصاحبهاش بیان میکند در دوره مدیریت شهری گذشته سامانه شهرداری برای صدور اضافهبنا و بلندمرتبهسازی بسته شده بود و امید است قفلهایی که روی سامانهها وجود داشته و به مناطق اجازه بلندمرتبهسازی و ساخت اضافه بنا را نمیداده، پس از هک اخیر شهرداری از بین نرفته باشد.
شربیانی با بیان اینکه در ملاقاتهای مردمی 4 هفته اخیر و نشستهای تخصصی کارشناسان و مدیران نواحی و مناطق در حوزه شهرسازی متوجه چالشهای ارائه خدمت به شهروندان شدم، تصریح کرد: به اذعان کاربران مناطق بهرغم راهاندازی سامانهها متاسفانه هنوز آرشیو الکترونیکی اسناد با اختلال یا کندی روبهرو هستند.
وی افزود: اکنون که این نماینده مجلس به مشکلات کنونی در ارائه خدمت به شهروندان در شهرداری تهران پرداخته است، میتوان گفت شاید موجبات نگرانی و اضطراب مردم شهر تهران در خصوص اسناد مرتبط با سوابقشان در حوزههای معماری و شهرسازی و تحتالشعاع قرار گرفتن و امکان بروز خطا در مرکز مدیریت شهری و سیاستهای ساخت و ساز وجود داشته باشد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تصریح کرد: از شهردار تهران میخواهم نسبت به پاسخگویی مناسب و فنی، مستند و دقیق و شفاف ادعاهای این نماینده مجلس اقدام کند.
به گزارش شفاف، سید احمد علوی، عضو شورای شهر تهران نیز در تذکری از عدم جدیت در اجرا و پیگیری مصوبات شورا در خصوص پروندههای شهرسازی منطقه 22 و بسته تشویقی کرونا از سوی اداره کل حقوقی و مناطق انتقاد کرد و گفت: چند ماه قبل در مورد منطقه 22 و پروندههای موجود در آن مصوبهای داشتیم اما هنوز این پروندهها به جایی نرسیده است.
علوی افزود: تعدادی از این پروندهها در بروکراسی اداری و اداره کل حقوقی گیر کرده و تکلیفشان هنوز مشخص نیست؛ مصوبات شورا برای حل مشکل مردم است و انتظار داریم که از سوی شهرداری با جدیت پیگیری و اجرایی شود.
وی به مصوبه بسته تشویقی کرونا اشاره و تصریح کرد: این مصوبه نیز از سوی شهرداری به صورت جدی اجرایی و پیگیری نشده است.
احمد صادقی در هفتاد و سومین جلسه شورا و در واکنش به خبر تبدیل اراضی 50 هکتاری دوشانتپه به بوستان و خیابان گفت: در چند روز گذشته خبری مبنی بر تبدیل 50 هکتار اراضی دوشانتپه به بوستان و خیابان از سوی شهردار منطقه 13 در سرویسهای خبری به چشم خورد.
وی افزود: زمانی که این اراضی به شهرداری تحویل شود کار به صورت عملی شروع خواهد شد و قسمتی برای استفاده عموم اختصاص داده خواهد شد و کاربریهای زیادی میتوان تعریف و اجرا کرد این متنی است که از سوی شهردار منطقه 13 بیان شده است.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: این خبر در وهله اول خبر مسرتانگیزی است ولی میخواهم از فاجعه بزرگی که از این تصمیم در حال رخ دادن است مردم تهران را آگاه کنم و در صورت لزوم تذکرات لازم را به دستاندرکاران از جمله شهرداری تهران داده باشم.
صادقی گفت: در این رابطه نکاتی چند قابل ذکر و تامل است؛ طرح موضعی اراضی دوشانتپه در منطقه 13 یکی از تکالیف طرح جامع تهران بوده که تاکنون محقق نشده است و با توجه به موقعیت و قابلیتهایی که این محدوده در شرق تهران دارد باید گفت این منطقه یکی از معدود فرصتهای پایتخت است که میتواند برای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل مورد استفاده قرار گیرد. لذا موضوع تصمیمگیری در این اراضی یک موضوع ملی است و اهمیت بسیار دارد. همچنین با توجه به قابلیت دسترسی به دو بیمارستان اصلی شهر و همچنین وجود استادیوم و زمین تنیس و فضای ساخته شده باز شهری اراضی فوق یکی از نقاط مهم جهت پشتیبانی و اسکان اضطراری حوزه شرق تهران است.
وی ادامه داد: معاونت امور بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور طی نامه مورخ 3 دی 99 بر حفظ باند پروازی موجود و طراحی کاربری مرتبط با مدیریت بحران در این اراضی نظیر مرکز آموزشی و پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران ضمن لحاظ نیازهای معطوف به ساختار ارتباطی و سازمان فضای منطقه تاکید کرده است. اداره کل مدیریت بحران استان تهران طی نامهای مورخ 29 اذر 99 با توجه به نظریه فرمانداری تهران و همچنین دبیرخانه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مبنی بر عدم تناسب و تعادل زیرساختهای حوزه مقابله با بحران در کلانشهر تهران و حفظ المانهای چند عملکردی به منظور ارتقای توان پاسخگویی در شرایط اضطرار بهویژه در شرق تهران ضمن تاکید بر حفظ کاربری و وضع موجود آن به عنوان ظرفیت عملیاتی بالفعل مخالفت خود را با هر گونه تغییر کاربری باند پروازی اعلام کرده است.
انتهای پیام/