کد خبر: ۵۴۸۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳

حلوا ارده یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌ها در وعده صبحانه است. این نوع حلوا انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها حلوا کشی می‌باشد. بافت نرم و طعم بی‌نظیر این حلوا باعث شده در میان انواع ارده محبوب‌تر باشد. حلوا ارده کشی یکی از مواد غذایی مقوی و پرکالری است که برای آغاز یک صبح با نشاط و پرانرژی گزینه مناسبی است. در این مقاله در مورد حلوا کشی و خواص آن صحبت خواهیم کرد. امیدواریم تا انتهای مقاله همراه ما باشید

 

حلوا ارده کشی

حلوا ارده یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌ها در وعده صبحانه است. این نوع حلوا انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها حلوا کشی می‌باشد. بافت نرم و طعم بی‌نظیر این حلوا باعث شده در میان انواع ارده محبوب‌تر باشد. حلوا کشی یکی از مواد غذایی مقوی و پرکالری است که برای آغاز یک صبح با نشاط و پرانرژی گزینه مناسبی است. در این مقاله  در مورد حلوا کشی و خواص آن صحبت خواهیم کرد. امیدواریم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

حلوا کشی چیست؟

حلوا کشی ترکیبی از ارده کنجد و شیره خرما است. معمولا حلوا ارده کشی به صورت سنتی آماده می‌شود و در آن از مواد شیمیایی و نگهدارنده استفاده نمی‌شود. این حلوا از قدیم در ایران تهیه و استفاده می‌شده به گونه‌ای که می‌توان تاریخچه حلوا ارده کشی را به دوره سلطنت شاه عباس صفویه نسبت داد. در آن دوره از این حلوا به عنوان یک ماده مقوی استفاده می‌کردند و استفاده از این ماده پرکالری بسیار رواج داشته است. علاوه بر خواص گوناگون و بی‌شماری که این حلوا دارد، از طعمی خاص و لذت‌بخش برخوردار است. اگر بخواهید به طور دقیق‌تر با نحوه تولید و مواد تشکیل‌دهنده این حلوا آشنا شوید، باید بگوییم که برای تولید و تهیه حلوا کشی از مواد زیر استفاده می‌شود:

  • دانه‌های کنجد اعلا و درجه یک: در این نوع ارده از دانه‌های کنجد درجه یک و تازه استفاده می‌شود.
  • شیره خرما کاملا طبیعی و درجه یک: برای شیرینی این حلوا مقوی از مواد شیرین‌کننده شیمیایی استفاده نمی‌شود بلکه از شیره خرما ارگانیک استفاده می‌شود. استفاده از شیره خرما به عنوان شیرین‌‌کننده حلوا باعث شده که شیرینی این ماده در حد مناسبی باشد. لذا تمام افرادی که بیماری دیابت و یا دیگر بیماری‌ها را دارند و هر فردی با هر سن و سالی، می‌توانند از این حلوا لذیذ استفاده کنند. استفاده از شکر مصنوعی در دراز مدت باعث می‌شود که افراد به انواع مختلف بیماری‌ها مبتلا شوند، اما این حلوا کشی با ترکیبات ارگانیک خود توانسته به عنوان سالم‌ترین ماده غذایی از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کند.
  • گلاب و هل: این دو ماده علاوه بر خاصیت‌های فراوانی که دارند باعث خوش عطری و لذیذی حلوا می‌شوند.
  • عدم استفاده از مواد نگهدارنده: استفاده از مواد نگهدارنده بر طول عمر مواد غذایی تاثیر زیادی دارند و باعث می‌شوند که زمان نگهداری ماده غذایی افزایش پیدا کند. ولی در کنار این مزیت به دلیل شیمیایی بودن عوارض گوناگونی برای بدن دارند. در تهیه حلوا کشی سنتی هیچ گونه مواد نگهدارنده‌ای استفاده نمی‌شود که همین امر باعث شده که علاوه بر حفظ ساختار طبیعی این حلوا، خاصیت آن به طور کامل حفظ شود.

حلوا کشی

خواص حلوا کشی

حلوا کشی یکی از بهترین مواد غذایی برای صبحانه و میان وعده است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند. این ماده غذایی کالری بسیار بالایی دارد و گزینه‌ای مناسب برای صبحانه و یک روز کاری سخت است. این حلوا خواص بی‌شماری به شرح زیر دارد:

  • مصرف حلوا کشی باعث می‌شود تا نیروی جنسی فرد افزایش پیدا کند و می‌توان آن را به عنوان ماده غذایی نعوظ‌آور هم معرفی کرد. به طور کل می‌توان گفت باعث تقویت جنسی می‌شود.
  • استفاده از حلوا کشی ورم‌های داخل و خارج بدن را برطرف کرده و گرفتگی‌ها و انقباضات بدن را رفع می‌کند.
  • یکی از خواص این ماده برای خانم‌هایی که سیکل قاعدگی منظمی ندارند بسیار مفید است. این ماده غذایی برای رفع بیماری‌های رحم مفید بوده و قاعده‌آور نیز می‌باشد.
  • زنان به دلیل از دست دادن مقداری خون در سیکل‌های ماهانه خود دچار کم‌خونی می‌شوند که حلوا کشی کم خونی و کمبود آهن را رفع می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود که دختران و زنان از این ماده غذایی حتما استفاده کنند.
  • کودکان و سالمندان، گروه‌هایی هستند که این حلوا برای آن‌ها بسیار مفید بوده و به دلیل بالا بودن کالری، انرژی مورد نیاز این دو گروه با خوردن حلوا کشی به طور کامل برآورده می‌شود.
  • یکی از مواد تشکیل‌دهنده حلوا کشی، کنجد می‌باشد که باید گفت کنجد خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید است. به همین دلیل می‌توان گفت حلوا کشی خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.
  • حلوا ارده مناسب برای افراد سرد مزاج است و از بی‌حالی و بی‌حسی، کرختی و فلجی جلوگیری می‌کند.
  • وجود اسیدهای چرب غیر اشباع نظیر امگا۳، امگا ۶، امگا ۹ این ماده را در تامین اسید‌های چرب بدن غنی کرده است.

باید گفت این ماده غذایی خواص بی‌شماری دارد که افراد اگر از این خواص آگاه باشند حتما این ماده غذایی را خریداری کرده و به صورت روزانه استفاده می‌کنند.

سخن پایانی

در سویدا، برای تولید حلوا ارده کشی، از حلوا ارده با کیفیت از دانه‌های کنجد اعلاء، شیره خرما اصل و درجه یک، هل و گلاب استفاده می‌شود تا در کنار خواص متعددی که دارد، طعمی لذیذ و لذت‌بخش داشته باشد. استفاده از هل و گلاب، باعث می‌شود تا عطر حلوا ارده کشی، بی‌نظیر شود؛ شیره خرما استفاده شده نیز، شیرینی این حلوا خوشمزه را به حد مناسبی می‌رساند که همه افراد حتی افراد دارای بیماری قند خون می‌توانند از آن میل کنند و از طعم بی‌نظیر حلوا ارده کشی سویدا نهایت لذت را ببرند. همچنین استفاده از شیره‌ خرما، سبب عدم نیاز به استفاده از شکر مصنوعی می‌شود و از بروز آسیب‌های آن، مانند آسیب ‌دیدگی کبد در بلند مدت جلوگیری می‌کند.

حلوا کشی یکی از لذیذترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی می‌باشد که گزینه‌ای مناسب برای صبحانه و میان وعده محسوب می‌شود. به دلیل بالا بودن کالری این حلوا ارده انرژی مورد نیاز فرد در طول روز تامین می‌شود. توصیه می‌کنیم حلوا کشی را از سایت سویدا خریداری کنید و به عنوان یک ماده مغذی در سبد غذایی خانواده خود قرار دهید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: