كدخبر: ۱۱۵۱۲
تاريخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۰
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مجلس در مورد محصولی دوباره اشتباه نمی‌کند
محصولی که توانست از نمایندگان برای وزارت کشور رای اعتماد بگیرد به خاطر رایزنی‌ها و ارتباطات فراوان اطرافیانش بود در غیر این صورت نمایندگان چندان از حضور او در وزارت کشور احساس رضایت نمی‌کنند.
صادق محصولي هنوز به مجلس وصل نشده و به مجلس باور ندارد اما بايد بداند كه مجلس قوه نظارتی كشور است و ارتباط هر وزيري با مجلس مسير كار را هموارتر می‌کند.

رضا رحيمي‌نسب نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی«فردا»، با بیان اینکه صادق محصولي قبل از احراز پست در وزارت كشور نتوانست با مجلس ارتباط خوبی ايجاد كند گفت: صادق محصولي در مجلس هم‌ هوادار و هم مخالفان جدي دارد،‌ البته استقبال نمایندگان مجلس به محصولي بستگي به رايزني‌هاي خود و اطرافیانش دارد.

وی افزود: اگر محصولی بخواهد با رای اعتماد بالایی به وزارت رفاه برود باید نظر نمایندگان مجلس را با ارائه برنامه‌هایی که بتواند مشکلات این وزارتخانه را حل کند جلب نماید در غیر این صورت بعید می دانم بتواند رای اعتماد بگیرد.

این نماینده مجلس نظر نمایندگان مجلس را در باره محصولی در وزارت رفاه مثبت ندانست و گفت: درست است که محصولي تعلق خاطر فراوانی به محرومان و قشر آسیب پذیر دارد اما برخی از نمایندگان در انتخاب محصولی مردد هستند.

محمد قیوم دهقانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «فردا»، محصولی را گزینه مناسبی برای وزارت رفاه و تامین اجتماعی ندانست و گفت: زمانی که محصولی در وزارت کشور حضور داشت نتوانست تعامل لازم را با نمایندگان مجلس برقرار کند و از دید ما رضایتمندی آنچنانی در کارش دیده نشد و همین مسئله در ذهن نمایندگان حک شده و فکر نمی‌کنم بتواند رای اعتماد لازم را از مجلس بگیرد.

وی افزود: محصولی در دولت نهم که توانست از نمایندگان مجلس برای وزارت کشور رای اعتماد بگیرد به خاطر رایزنی‌ها و ارتباطات فراوان اطرافیانش بود در غیر این صورت نمایندگان چندان از حضور او در وزارت کشور احساس رضایت نمی‌کنند و فکر نمی‌کنم نمایندگان دوبار یک اشتباه را تکرار کنند.

همچنین نصرالله ترابی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی«فردا» خاطر نشان کرد: آقای محصولی هنوز برنامه‌های خودش را به مجلس ارائه نداده که ما درباره او اظهار نظر کنیم. اما فکر می‌کنم آقای احمدی نژاد شاید بهتر از ایشان در اطراف خود گزینه‌ای برای معرفی نداشتند و محصولی از همه بهتر است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه افزود: البته به نظر من، نمانیدگان مجلس به او رای می‌دهند اما این به معنای کارایی و توانمندی ایشان نیست. دادن رای اعتماد نمایندگان به محصولی به میزان رایزنی‌های اطرافیان و حتی برخی از نمایندگان طرفدار ایشان ارتباط دارد.

وی در انتها تاکید کرد: به هر حال صادق محصولی باید بداند به وزارتخانه‌ای می‌رود که مشکلات زیادی دارد و باید به آن سروسامان دهد و این نیازمند برنامه و مدیریت قوی می‌باشد.
* نام:
ايميل:
* نظر: