كدخبر: ۱۲۴۲۰
تاريخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۸۸ - ۲۲:۲۸
print نسخه چاپي
send ارسال به دوستان
مجوز دانشگاه، كادوی تودیع همسر وزیر سابق علوم
دكتر زاهدی پس از چندین هفته تلاش موفق به دریافت حكم سفارت مالزی گردیده است، پس از آن‌كه چند هفته قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری موضوع صدور مجوز برای تأسیس یك دانشگاه غیرانتفاعی را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح كرده بود.
وزیر علوم دولت نهم در آخرین روزهای مسئولیت خود، موافقت این وزارتخانه را با صدور مجوز به نام همسر خود صادر كرده است.

به گزارش خبرنگار آینده، دكتر زاهدی پس از چندین هفته تلاش موفق به دریافت حكم سفارت مالزی گردیده است، پس از آن‌كه چند هفته قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری موضوع صدور مجوز برای تأسیس یك دانشگاه غیرانتفاعی را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح كرده بود، در آخرین روزهای وزارت خود مجوز این دانشگاه را صادر كرده است.

بنابراین گزارش، دكتر زاهدی با قطعی شدن خداحافظی خود با وزارت علوم و معرفی كامران دانشجو به مجلس به عنوان وزیر علوم دولت دهم از سوی دكتر احمدی‌نژاد، در آخرین روزهای حضور خود به عنوان وزیر علوم دولت نهم، با صدور تأسیس یك مؤسسه غیرانتفاعی آموزش عالی ویژه خواهران در تهران به نام همسر خود موافقت كرده و آن را جهت تأیید به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال می‌كند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیرو مذاكرات انجام شده این مجوز را صادر می‌كند.
نظرات کاربران
* نام:
ايميل:
* نظر: