کد خبر: ۲۸۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۸

نوشیدن یک لیوان شیر بهترین روش برای از بین بردن بوی سیر است.

دانشمندان متوجه شدند نوشیدن یک لیوان شیر بعد از صرف غذاهای حاوی سیر، بهترین روش برای کاهش بوی ناخوشایند آن است.


این محققان با انجام آزمایش‌هایی متوجه شدند شیر بهتر از هر ماده غذایی دیگری می‌تواند به کاهش مواد شیمیایی کمک کند که باعث به وجود آمدن بوی سیر می‌شوند.


یکی از این ترکیبات شیمیایی AMS نام دارد که در حین هضم غذا تجزیه نمی‌شود و رها شدن آن در حین تنفس و از طریق تعریق بوی ناخوشایندی به همراه دارد.


اگرچه سیر یکی از بهترین منابع پروتئین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند فشار خون و کلسترول بدن را پایین بیاورد، اما به دلیل بوی بدی که به همراه دارد بسیاری را از مصرف این ماده غذایی پرفایده باز می‌دارد.


تحقیقات قبلی نشان داده بود حتی مسواک زدن دندان‌ها بعد از خوردن سیر چندان نمی‌تواند بوی بد آن را رفع کند. اما اکنون دانشمندان به راه حل تازه‌ای دست یافتند که می‌تواند خبر خوشی برای دوستداران سیر باشد.


دانشمندان مواد غذایی در دانشگاه اوهایو استیت متوجه شدند نوشیدن یک لیوان کوچک شیر می‌تواند میزان AMS تنفس شما را تا 50 درصد کاهش دهد.


این تحقیقات که در نشریه علوم تغذیه به چاپ رسیده است این طور نتیجه می‌گیرد که خوردن یک لیوان شیر پرچرب نتیجه بهتری دارد. هم‌چنین نوشیدن شیر در حین خوردن غذا بهتر از نوشیدن آن در پایان غذا می‌تواند به کم‌تر شدن بوی سیر کمک کند.


دیلی میل، 31 آگوست

 
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید
نام:
ایمیل:
* نظر:
چند رسانه ای صفحه خبر