کد خبر: ۸۹۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴
یک لیوان آب میوه صنعتی، دارای ۱۰ قاشق چای خوری شکر است و بعضی از آن‌ها به وسیله آب رقیق شده‌اند.
 مهر: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ‌ درمان و آموزش پزشکی گفت: بهتر است افراد مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها را در برنامه روزانه خود به ویژه صبحانه بگنجانند.

دکتر زهرا عبداللهی افزود: باید همواره یک ظرف بزرگ میوه روی میز، کابینت یا در داخل یخچال قرار داده تا خانواده با دیدن آن تشویق به مصرف میوه شوند.

وی گفت: میوه‌های تازه را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کرده و میوه‌هایی را خریداری کنند که بافت و پوست سالمی داشته و بیش از حد نرم نشده باشند.

وی تصریح کرد: والدین باید برای تشویق کودکان به مصرف میوه همواره به عنوان میان وعده، میوه را در نظر بگیرند و فراموش نکنند که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل می‌گیرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: بیشتر از میوه‌های کامل (با پوست) به جای آب میوه استفاده کنند تا بتوانند از فیبرهای موجود در آن‌ها بهرهٔ بیشتری ببرند همچنین باید تنوع را در مصرف میوه‌ها رعایت کرد زیرا ترکیب میوه‌ها نیز با هم متفاوت است و بدین ترتیب می‌توان ویتامین‌ها و ترکیبات مختلف را دریافت کرد.

عبداللهی با تاکید بر اینکه از خوردن آب میوه‌های صنعتی پرهیز کنید، خاطرنشان کرد: یک لیوان آب میوه صنعتی، دارای ۱۰ قاشق چای خوری شکر است و بعضی از آن‌ها به وسیله آب رقیق شده‌اند.

وی اظهار داشت: از خوردن میوه‌هایی که روی دسر‌ها یا شیرینی‌ها موجودند و به وسیله کرم یا خامه پوشیده شده‌اند، پرهیز کرده زیرا با خوردن این میوه‌ها علاوه بر ویتامین، مقدار زیادی چربی مضر و کالری وارد بدن می‌شود.
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید
نام:
ایمیل:
* نظر:
چند رسانه ای صفحه خبر