گواهینامه افرادی كه تخلفات حادثه ساز مرتكب شده اند باطل و برای آنان بعد از اعمال قانون گواهینامه یك ساله صادر شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، سرهنگ رضایی مجد در نشست خبری با خبرنگاران افزود: امسال بیش از دو میلیون و 387 هزار گواهینامه جدید، المثنی و تعویضی صادر شد.
وی گفت: از این تعداد ، یك میلیون و 462 هزار و 16 قطعه گواهینامه تازه صادر شده ، 759 هزار و 332 قطعه تعویض و 166 هزار و 226 قطعه گواهینامه المثنی بوده است.
سرهنگ رضایی مجد افزود: در ده ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 750 هزار گواهینامه یعنی 24 درصد كمتر صادر شد.
رئیس مركز صدور گواهینامه كشور گفت: در ده ماه گذشته یك میلیون و 309 هزار گواهینامه ب یك پنج ساله، 37 هزار و 660 گواهینامه پایه یكم 5 ساله و 113 هزار و 236 گواهینامه موتورسیكلت 5 ساله صادر شد.
سرهنگ رضایی مجد گفت: هم اكنون 21 میلیون و 500 هزار گواهینامه قدیمی و 11 میلیون گواهینامه مكانیزه جدید در اختیار مردم است كه 70 درصد آن ها متعلق به مردان و 30 درصد متعلق به زنان است.