کد خبر: ۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۸
حجت الاسلام شجونی:

از قديم هم گفته اند كه هركه نان ابتكار خودش را مي خورد. احمدی نژاد در شانزده استان رای دارد. بعضي ها هندوانه ي دربسته اند. بعضي ها در امتحان ها رفوزه شده اند. ما شاهد بوديم كه در دوران اصلاحات فساد زياد بود. يك ظريفي هم مي گفت كه آن روزي كه اينها از مجلس رفتند، راديو مي گفت كه ديو چو بيرون رود فرشته در آيد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ضمن دفاع از عملکرد رئیس جمهور احمدی نژاد و انتقاد از اصلاح طلبان می گوید:« حداکثر چهار کاندیدا در انتخابات آتی شرکت می کنند.»

به گزارش «شفاف»، حجت الاسلام جعفر شجونی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه بغیر از بنی صدر و شهید رجایی، بقیه روسای جمهور دو دوره ای بوده اند، اظهار می دارد:« آقای احمدی نژاد الان رقیبی ندارد و رای آورترین کاندیداست.»

وی با اشاره به سفرهای استانی می گوید:«از قديم هم گفته اند كه هركه نان ابتكار خودش را مي خورد. يك ابتكار خيلي زيبايي كه ايشان داشت اين بود كه وي كابينه اش را در دهات و استانهاي محروم و... برد.»

این فعال سیاسی در ادامه پیش بینی می کند احمدی نژاد در شانزده استان رای دارد و می افزاید:« به عقيده ي من نامزدهاي احتمالي ديگر هر كدام مسائلي دارند كه نميتوانند اعلام حضور كنند.»

وی در توضیح این مسائل می گوید:« بعضي ها هندوانه ي دربسته اند. به قول معروف، بعضي ها بيست سال است كه با انقلاب قهر كردند و تا حالا سخني نگفته اند. مواضع اقتصادي شان معلوم نيست.»

وی با اشاره به دوره مجلس ششم می گوید:« بعضي ها در امتحان ها رفوزه شده اند. دوره ي مجلس ششم نمايانگر اين هست كه اينها چه چيز را مي خواهند اصلاح كنند»

شجونی در ادامه در انتقاداتی صریح خطاب به اصلاح طلبان می گوید:« چرا با رهبري مستقيما در ميان نمي گذارند كه چه چيزي را ميخواهند اصلاح كنند؟ بگويند كه ما مي خواهيم تو را اصلاح كنيم؟ يا مي خواهيم قانون اساسي را اصلاح كنيم؟ يا مي خواهيم شوراي نگهبان را اصلاح كنيم؟ يك كلي گويي مي كنند و مدام دم از اصلاحات ميزنند و هي مي گويند اصلاحات، اصلاحات.»

وی با اشاره به استعفای 180 نماینده دوره ششم مجلس و بیان اینکه «ما شاهد بوديم كه در دوران اصلاحات فساد زياد بود» می گوید: «آقا چي شده چه كسي به شما اهانت كرده؟ چه شده؟ واقعيت را نمي گويند و فقط كلي گويي مي كنند.»

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز می افزاید: «از قضا يك ظريفي هم مي گفت كه آن روزي كه اينها از مجلس رفتند، راديو مي گفت كه ديو چو بيرون رود فرشته در آيد. حالا ديو رفته بيرون و ما اصولگراها را فرشته مي دانيم. حالا ببنيم به ياري خداوند، اينها چه كار مي كنند.»

وی در مورد انتخابات ریاست جمهوری و فعالیت جامعتین می گوید: «من عقيده ام اين است كه ما چون جزء جامعه روحانيت مبارز هستيم، هر وقتي كاري در اين مقوله كرديم، همراه با جامعه مدرسين حوزه علميه قم بوده است كه اسمش جامعتين است اگر ما به يك نفر بتوانيم به اجماع برسيم خوب است، حالا كسي ديگر هم مي خواهد بيايد، بيايد.»

وی ضمن تاکید بر مفید بودن اصل رقابت، در مورد تعدد نامزدهای اصول گرا می گوید: « صلاح نيست كه اصولگراها با هم رقابت كنند و بايد روي يك نفر اجماع باشد و يكي ديگر هم در راه خدا خودش را مطرح كند و آخر كار كنار برود و يا اينكه وقتي فهميد كه رأي آور نيست، ديگر تامل نكند و كنار برود.»

وی معتقد است که «اصلاح طلب ها بدلیل اختلاف همیشگی با یکدیگر نمی توانند به اجماع برسند» وی می افزاید:« سوابقشان را هم اين ملت پسند نكرده است و ملت در چند انتخابات به اينها نه گفته است و خيال نمي كنم آنها ديگر رأي بياورند.»

به گزارش «شفاف»، شجونی در مورد وضعیت نامزدهای اصلاح طلب می گوید: «آقاي كروبي كه مي آيند. آقاي خاتمي هم مي گويند مي آيد و اگر ميرحسين هم بياد آراي خودشان كم مي شود. مگر بعضي ها كه مي گويند، خاتمي گفته كه اگر ميرحسين بيايد من از او حمايت مي كنم، يعني در شهرستانها ميرود و براي او تبليغ مي كند و در نهايت تضعيف اصولگراها مي شود. البته آنها خيرش را نمي برند و ما هم ما ضرر نخواهيم كرد.»

وی می افزاید: «در دنيا دو تا حزب فراگير دارند و سومي نمي تواند جلو بيايد. الآن در آمريكا يا در انگلستان يك گروه نمي توانند بيايند و اسمشان را بگذارند جمهوري خواه فراگير، جمهوري خواه معتدل و ... اگر كسي در كشورمان الآن اين كارها را بكند، به عقيده ي من به مردم خدمت نكرده است. چون اين غلط است. مثلا اگر تهران سي نماينده براي مجلس مي خواهد و تنها سي اصولگرا نامزد بشوند، معني اش اين نيست كه ديگران اصولگرا نيستند.»

وی که با ارگان اینترنتی جامعه روحانیت مبارز سخن می گفت، در ادامه می گوید: «در رياست جمهوري نيز اينگونه است، حال اگر ده نفر اصولگرا بيايند و اعلاميه پخش كنند، رأي هم نمي آورند. در انتخابات گذشته هم عده اي همين كارها را كردند و نتيجه اش را هم ديدند. بعضي هايشان هم روحاني بودند. هرچي پول داشتند، كاغذ خريدند، عكس چاپ كردند، معلوم بود كه اينها رأي نمي آورند، بعضي ها هم از شهرستان هاي ديگر آمدند، خلاصه خودشان را كانديدا كردند و چندرغازشان را هم به باد فنا دادند. در انتخابات رياست جمهوري بدتر از مجلس است. چون تنها تهران يا كرج را نمي شود پر از عكس و اعلاميه كرد، چطور در ايران مي خواهند تبليغ كنند؟»

این فعال باسابقه در پایان این گونه توصیه می کند: «بهتر اين است كه هر كس مي خواهد كانديدا شود، عقلش را بكار بيندازد و گروه هايي كه پيروان امام و رهبري و موافق با قانون اساسي هستند، به اجماعي برسند و آدمهاي خوش نام و مجرب را انتخاب و معرفي كنند كه هم ملت سر گردان نشوند و هم تكليف خانواده ها معلوم شود.»
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: