
سخنگو و مدير برنامههاي بهرام رادان ميگويد: بهرام رادان در جلسه مطبوعاتي فيلم «بي پولي» تصريح كرد كه نظر داوران و سليقه آنها را پذيرفته ولي با اين وجود آقاي رسول صدرعاملي متأسفانه در مصاحبههاي مختلف دست به تخريب «بهرام رادان» زد كه اين رفتار دور از شأن حرفهاي است.
«عليرضا باذل» سخنگو و مدير برنامههاي بهرام رادان در گفتوگويي با فارس توضيحاتي در مورد بعضي از ادعاهاي رسول صدرعاملي يكي از اعضاي هيأت داوران جشنواره بيست و هفتم فيلم فجر ارائه داد.
وي در ابتدا گفت: شركت در جشنواره فيلم فجر مثل هر جشنواره ديگري به اين معناست كه بايد قاعده اين جشنواره را بپذيريم كه يكي از اين قواعد نوع داوري و احترام گذاشتن به آرا و سليقه هيأت داوران است. با اعلام كانديداهاي جوايز جشنواره فجر مشخص شد كه در اين ميان گويا تنها سليقه مطرح نيست و به نظر ميرسد خصومتي با بهرام رادان در اين زمينه وجود دارد، چون تقريبا تمام عوامل و بازيگران آثاري كه او در آن شركت داشت كانديداي دريافت جايزه شده بودند و تنها فيلم «ترديد» در ده رشته كانديد بود كه سرانجام جايزه بهترين فيلم را هم گرفت. نميدانم چگونه فيلمي ميتواند بهترين فيلم باشد اما بازيگر اصلي آن حتي كانديداي دريافت جايزه هم نباشد؟
وي افزود: البته بهرام رادان در جلسه مطبوعاتي فيلم «بي پولي» تصريح كرد كه نظر داوران و سليقه آنها را پذيرفته و اعتراضي نيز به رأي داوران نكرد ولي با اين وجود آقاي رسول صدرعاملي متأسفانه در مصاحبههاي مختلف دست به تخريب «بهرام رادان» زد. رفتاري كه دور از شأن حرفهاي است.
باذل در ادامه با اشاره به فيلم «بي پولي» گفت: متأسفانه عوامل مختلفي باعث بيمهري نسبت به فيلم «بي پولي» شد كه شايد اصليترين آنها، اختلاف بين گروههاي مختلف تهيهكنندگان باشد. متأسفانه آقاي صدرعاملي كه بهرام رادان چندي پيش بازي در فيلمي از او را به دلايلي رد كرده بود به دلايلي واهي پروژه تخريب ايشان را در اين فيلم و فيلمهاي ديگر آغاز كرده. دلايلي كه به قدري عجيب است كه بايد هيأت داوران محترم جشنواره 27 فجر مشخص كنند آيا اين نظر جمعي است يا تنها يك نفر چنين ديدگاهي دارد.
باذل در ادامه تصريح كرد: اولين مسئله عنوان شده از سوي آقاي صدرعاملي اين است كه بهرام رادان نگذاشته كسي تغييري در چهرهاش بدهد...! اولا در هيچ كجاي دنيا چهره بازيگر ملاك سنجش بازي او محسوب نميشود. ثانيا بهرام رادان در اين سه فيلم با سه گريم متفاوت ظاهر شده و حتي در «بي پولي» باتوجه به شرايط داستان چند گريم را تجربه كرده است ضمن اين كه بهرام رادان در پروسه كاري خود در هر فيلمي با گريم متناسب آن ظاهر شده كه خود فيلمها اين موضوع را شهادت ميدهد. بايد در نظر گرفت كه هر سه فيلم نيز در دوره زماني يك سالهاي فيلمبرداري شده و چهره در عرض يك سال تغيير زيادي نميكند. اما اگر حرفهاي آقاي صدرعاملي را هم درست بدانيم، با اين منطق ميتوان پرسيد چرا شهاب حسيني (كه البته سزاوار دريافت جايزه هم بود) كه چهرهاش در فيلمهايش تغييري نكرده جايزه گرفته و اين جايزه به حامد بهداد كه نقش پيرمرد را بازي كرده نرسيده! اين حرف رسول صدرعاملي توهين به سه كارگرداني است كه بهرام رادان با آن كار كرده و اساسا به نظر ميرسد اين داور محترم سه فيلم بهرام رادان در جشنواره را اصلا نديده است!
باذل افزود: يكي ديگر از حرفهاي رسول صدرعاملي اين بود كه بهرام رادان مارك ساعت خود را در فيلم «بيپولي»به عنوان حامي مالي استفاده كرده است. خوب است قبل از هر جشنواره بگويم وقتي فيلمي حامي مالي دارد به آن جايزه نميدهد، درحالي كه فيلم «سوپر استار» كه شهاب حسيني به خاطر آن جايزه گرفت پر از حاميان مالي بود ضمن اين كه اين ساعت مثل وسايل منزل يا طلاهاي همسر شخصيت بهرام رادان جزئي از ملزومات داستان و صحنه بوده است و به عنوان حامي مالي از اين ساعت استفاده نشده. بلكه يك شئي تزئيني بوده كه شخصيت اصلي فيلم نميخواسته براي حفظ آبرو آن را از خودش دور كند.
وي در پايان گفت: چگونه مردم «بي پولي» را بهترين فيلم جشنواره ميدانند و به آن سيمرغ بلورين بهترين فيلم مردمي تعلق ميگيرد اما از نظر داور جشنواره فيلم فجر، فيلمي بيارزش است؟