کد خبر: ۲۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۶

از حمايت هاي معنوي آن عزيز و ساير همکاران حوضه مديريت فرهنگي و سينمايي و سينماداري و همچنين بخش عظيمي از دلسوزان عرصه فرهنگ و جهاد و شهادت تشکر نموده و اين افتخار بزرگ را متعلق به همه خانواده سينماي ايران فارغ از مرزبندهاي فکري و اعتقادي مي دانم. چرا که اين هنرمندان خوب سينما بودند که در اين چند ساله دوستانه دست اينجانب را براي طرح دغدغه هاي هم نسلانم فشردند و مجال اين را فراهم کردند که علي رغم حضور ناگهاني خود در اين عرصه با نگاهي متفاوت زباني مشترک بين نسل جبهه و جنگ و حماسه و دفاع و نسل کنوني بيابم.

مسعود ده نمکي کارگردان فيلم اخراجيهاي 2 طي نامه اي به پيام صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي پاسخ داد.

متن نامه مسعود ده نمکي به شرح ذيل است:

بسمه تعالي

وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي

جناب آقاي صفار هرندي

سلام عليکم

مضمون پيام محبت آميز شما،نشان از دغدغه هايي ارزشمند نسبت به هنر هفتم و نگراني از فراز و نشيب هاي آن در عصر رقابت رسانه ها در جذب مخاطب و تاثير گذاري بيشتر آنها دارد آن هم در وانفسايي که براي بسياري از مديراني که نگاهشان به مقوله فرهنگ ، نگاهي ويترني بوده و فرهنگ و هنر را به عنوان چرخ پنجم مي پندارند اين دغددغه ها ستودني است .

ابراز لطف شما و بسياري از همرزمان و هنرمندان در واکنش به استقبال تاريخي مردم ايران از اخراجي ها به عنوان يک اثرسينمايي فارغ از خود اثر و سازنده آن ما را در ادامه مسيري که مردم به خلاف مسير آب گشوده اند اميدوارتر مي سازد.

بي شک لطف خدا شامل حال ما شده وگرنه خود معترف هستم که اثر دوم يک کارگردان در مسير شدن و پر از نقايص احتمالي است اما خدا به دلهاي ما نگاه کرد و نه به دست خطمان !!!

اينجانب به عنوان عضو کوچکي از خانواده سازندگان اخراجي ها و به عنوان عضو کوچکتري از خانواده بزرگ و شريف سينماي ايران و باسپاس از مردم فهيم و قدر شناس که با حضوري بي بديل در مقابل سالن هاي سينماها کشور که هم اکنون نيز ادامه دارد ، از حمايت هاي معنوي آن عزيز و ساير همکاران حوضه مديريت فرهنگي و سينمايي و سينماداري و همچنين بخش عظيمي از دلسوزان عرصه فرهنگ و جهاد و شهادت تشکر نموده و اين افتخار بزرگ را متعلق به همه خانواده سينماي ايران فارغ از مرزبندهاي فکري و اعتقادي مي دانم. چرا که اين هنرمندان خوب سينما بودند که در اين چند ساله دوستانه دست اينجانب را براي طرح دغدغه هاي هم نسلانم فشردند و مجال اين را فراهم کردند که علي رغم حضور ناگهاني خود در اين عرصه با نگاهي متفاوت زباني مشترک بين نسل جبهه و جنگ و حماسه و دفاع و نسل کنوني بيابم.

به يقين اگر همکاري همه هنرمندان عرصه هنر سينما و حتي نقدهاي گاهاً تند منتقدان و يا خرده گيري هاي ناصحانه دوستان نبود اين اثر در بخش دوم خود خود چنين نمي درخشيد.

اخراجي ها در تمام مسيري که طي کرده مظلوم واقع شد و گرچه برخي دوستان از سر سوء تفاهم آن را بر نتابيدند اما عموم خانواده سينما مشوقان ادامه راه ما بودند و امروز همگي در اين شيريني پرچمي که مردم بر افراشته اند شريک اند حتي آنهايي که دوستمان نداشتند و با اين شيريني انگيزه اي براي بيان تلخي ها و پاسخ به اتهام ها و کنايه ها نمي بينم .

وفا کنيم و ملامت کشيم و خوش باشيم

که در طريقت ما کافريست رنجيدن

مسعود ده نمکي
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: