تلفن همراه ايراني 49 هزار توماني مجهز به دوربين، بلوتوث، دو سيمكارت همزمان و ساير امكانات گوشيهاي روز دنيا توسط يك شركت توليدي ايراني در منطقه آزاد اروند در خرمشهر به توليد انبوه رسيد.
به گزارش فارس، مدير عامل شركت ارتباط همراه گويا اروند گفت: اين گوشي اولين سري گوشي تلفن همراه ساخت داخل است كه با نام GLX با كمترين قيمت يعني 49 هزار تومان در مقايسه با امكانات آن به بازار عرضه ميشود.
حميد سعيدي اظهار داشت: قابليت استفاده از دو سيمكارت همزمان، دوربين عكاسي و فيلمبرداري VGA، حافظه داخلي 15مگابايتي با قابليت ارتقا تا 4 گيگابايت، قفل sms، صفحه نمايش رنگي، قابليت پخش فايلهاي تصويري و موزيك و برنامه فارسي و انگليسي و همچنين بلوتوث پيشرفته از جمله قابليتهاي متفاوت اين گوشي در اين رديف قيمت است.
وي خاطرنشان كرد: اين شركت درصدد است گوشيهاي جديد را بهصورت ماهانه و مطابق با تكنولوژي روز به بازار عرضه كند.
سعيدي همچنين در خصوص گارانتي و خدمات پس از فروش گوشيهاي GLX ساخت داخل كشور گفت: اين گوشيها با گارانتي طلايي GLX (گارانتي شركت توليدكننده) كه از لحاظ خدماتي تا حدود زيادي نسبت به گوشيهاي خارجي منحصر بهفرد است در بازار توزيع ميشوند.
وي با بيان اينكه اين سري از تلفنهاي همراه، 10 سال گارانتي تعويض بورد دارند، خاطرنشان كرد: به جز شكستگي صفحه نمايش و قاب، تمامي قطعات محصولات اين شركت تا يك سال خدمات پس از فروش داشته و چنانچه بورد اين گوشيها آسيب ببيند و يا از بين برود تا 10 سال بهصورت رايگان تعويض ميشود.
مدير عامل شركت ارتباط همراه گويا اروند اضافه كرد: متقاضيان براي خريد اين گوشيها ميتوانند بدون پرداخت هيچ نوع هزينهاي و فقط با مراجعه به سايت شركت به آدرس WWW.GENERALLUXE.COM نسبت به ثبتنام و سفارش گوشي تلفن همراه مورد نظر خود اقدام كنند.
سعيدي گفت: پس از ثبتنام با ارسال پيامك به متقاضي وي را به يكي از نمايندگيهاي شركت معرفي و گوشي تلفن همراه تحويل داده ميشود.