چهارمين جشنواره ملي كارآفرينان برتر با حضور وزيران كار و رفاه و جمعي از معاونان وزير كار با معرفي كارآفرينان برتر كشور برگزار شد.
به گزارش ايسنا، حميد حاجي عبدالوهاب ـ معاون توسعه كارآفريني و اشتغال وزارت كار ـ در اين جشنواره در سخناني با اشاره به تشكيل بانك اطلاعات كارآفرينان گفت: اميد است از اين پس اين بانك اطلاعات در سنوات بعدي جشنواره كارآفرين استفاده شود چرا كه بناي تحقق اصل 44 بايد در مرحله اول به كارآفرينان توجه كرد.
وي در ادامه از جمله ويژگيهاي كارآفرينان را خلاقيت، نوآوري مستمر و مشاركتپذيري دانست و افزود: متاسفانه در كشور ما سرمايهگذاري بدون توجه به تحقيقات و پژوهش انجام ميشود كه كارآفرينان در تغيير نگرش آن ميتوانند نقش اساسي داشته باشند.
حاجي عبدالوهاب با بيان اينكه فرهنگ صيانت از سرمايه در كشور ما فرهنگ روبه تكاملي نبوده است اضافه كرد: با نگاهي به گذشته مشاهده ميشود كه اين فرهنگ به صورت ديرينه در كشور ما وجود داشته است.
وي با اشاره به شكلگيري دبيرخانه دائمي جشنواره كارآفرينان برتر اظهار كرد: براي جشنواره ملي كارآفرينان برتر امسال بيش از 6400 متقاضي ثبت نام كرده بودند كه در مجموع 412 كارآفرين در سطح استان انتخاب و از اين تعداد با كمك 36 ارزياب و 10 كارآفرين برتر ملي و 11 كارآفرين برگزيده انتخاب و معرفي شدند.
معاون وزير كار يادآور شد: در سال گذشته براي هر استان 9سهميه در سه بخش صنعت، كشاورزي و خدمات درنظر گرفته شده بود اما در سال جديد با همكاري 19 دستگاه اين سهميه از 19 تا 31 كارآفرين بود كه با توجه به مزيتهاي استانها افراد برتر معرفي شدند.
وي خاطرنشان كرد: 1300 نفر ساعت جلسه در قالب شوراها در سطح مركز برگزار شد تا كارآفرينان برتر انتخاب شوند.
حاجي عبدالوهاب تصريح كرد: از جمله برنامههاي مدنظر براي كارآفريني تغيير نگرش براي اصلاح ساختار در سازمانهاي اجرايي و مقننه براي موضوع كارآفريني و تغيير نگرش براي تكريم كارآفرينان برتر است كه اين موضوع نياز به اصلاح قوانين و بخشنامه دارد.
وي در مورد اقدامات صورت گرفته نيز بيان كرد: از جمله اين اقدامات در نظر گرفتن سه واحد درسي اختياري كارآفريني براي دانشجويان، تاسيس دانشكده كارآفريني و ارائه آموزشهاي كسب و كار بوده است.
معاون وزير كار در پايان متذكر شد: توجه ويژه در آموزش و پرورش و وزارت علوم پايههاي اين تغيير نگرش را ميتواند پايهگذاري كند.