رئیس جدید کمیسیون ورزشکاران با تاکید بر اینکه همچنان نماینده این کمیسیون در هیات اجرایی است، اولویت های موردنظر در آغاز به کار دوره جدید را تشریح کرد.
به گزارش شفاف، هادی ساعی با ابراز امیدواری از اینکه هرچه زودتر شرایط برای برگزاری نشست های کمیسیون ورزشکاران و آغاز به کار دوره جدید این کمیسیون مهیا شود، گفت: خوشبختانه بعد از وقفه طولانی انتخابات کمیسیون ورزشکاران برگزار شد و وضعیت ترکیب آن برای یک سال آینده مشخص شد. البته حکم من به عنوان رئیس جدید هنوز صادر نشده است. امیدوارم این اتفاق زودتر بیفتد و دبیر کمیسیون هم مشخص شود تا بتوانیم استارت کار را بزنیم.
وی با تاکید بر اینکه طبق آئین نامه جدید کمیسیون ورزشکاران، انتخاب دبیر این کمیسیون با تصمیم دبیرکل کمیته ملی المپیک انجام می شود، خاطرنشان کرد: آئین نامه این حق را به دبیر کمیته داده است. در مورد درستی یا نادرستی آن هم صحبتی ندارم فقط امیدوارم برای انتخاب و نهایی کردن گزینه موردنظر از کمیسیون ورزشکاران هم مشورت گرفته شود. نتیجه این اقدام و تعاملی که در پِی خواهد داشت قطعا به نفع خود کمیسیون و مجموعه کمیته خواهد بود.
رئیس کمیسیون ورزشکاران با بیان اینکه در انتخاب دبیر این کمیسیون و شرایط آن محدودیتی در نظر گرفته نشده، تاکید کرد: به نظرم اگر دبیر کمیسیون ورزشکاران از بدنه کمیته ملی المپیک انتخاب شود نتیجه بهتری خواهد داشت. اینگونه دبیر ارتباط نزدیکتری با مسئولان تصمیم گیرنده در کمیته دارد و می تواند صدای کمیسیون را بهتر و رساتر به آنها برساند.
ساعی که طبق اولین دوره انتخابات برگزار شده برای کمیسیون ورزشکاران به عنوان نماینده دارای حق رای این کمیسیون در هیات اجرایی معرفی شد در مورد این مسئله که «آیا تصدی ریاست کمیسیون در ادامه حضور وی در هیات اجرایی خللی ایجاد می کند یا اینکه این حضور کماکان و تا پایان دوره تعیین شده ادامه خواهد داشت؟»، توضیح داد.
وی گفت: من برای حضور در هیات اجرایی به عنوان تنها نماینده کمیسیون ورزشکاران رای مجمع را گرفتم. این رای برای یک دوره چهارساله است. بنابراین با وجود متصدی شدن پست ریاست کمیسیون و تا پایان دوره چهار ساله عضو هیات اجرایی خواهم بود.
ملی پوش پیشین تکواندو ایران افزود: به نظرم این مسئله نه تنها تداخلی ایجاد نمی کند بلکه می تواند در پیگیری بهتر موضوعات مرتبط با کمیسیون ورزشکاران توسط هیات اجرایی نتیجه بخش هم باشد. البته اگر دوستان دیگر هم بودند، وضعیت فرقی نداشت و قطعا مسائل را به صورت جدی و تا حاصل شدن نتیجه دنبال می کردند. به هر حال اما طبق آرا من همزمان رئیس کمیسیون و نماینده آن در هیات اجرایی هستم و تلاشم این است از این دو مسئولیت همزمان به نفع کمیسیون و جامعه ورزشکاران استفاده کنم.
رئیس کمیسیون ورزشکاران که برای مدت یک سال عهده دار این مسئولیت شده است در مورد اولویت های موردنظر در این دوره کاری اش گفت: شرایطی که به واسطه ویروس کرونا برای پیگیری تمرینات و اردوهای ورزشکاران ایجاد شده و بهبود آن از اولویت های اصلی کارمان خواهد بود. در این زمینه ورزشکاران المپیکی یا آن دسته ورزشکارانی که باید کسب سهمیه کنند، بیشتر مد نظر هستند.
وی یادآور شد: به خاطر محدودیت های ناشی از گستردگی ویروس کرونا مدت هاست که ورزشکاران به صورت انفرادی تمرین می کنند. این شرایط تمرینی بعد از چندماه برای آنها کسل کننده و طاقت فرسا شده است به خصوص که بعضا به حریف تمرینی نیاز دارند و اینکه مربی هم حتما کنارشان باشد. در رشته ای مانند وزنه برداری ورزشکاران می توانند بدون حضور حریف تمرینی پیگیر تمریناتشان باشند اما مثلا در کشتی یا تکواندو بدون حریف تمرینی بودن نتیجه خوبی نخواهد داشت درحالیکه ورزشکاران ما این شرایط را تحمل می کنند. تلاش خواهیم داشت این شرایط سخت را برای آنها تسهیل کنیم.
ساعی همچنین مبنی بر اینکه «تا زمانی که روند صعودی شیوع کرونا متوقف نشده یا کاهش پیدا نکند و مجوز لازم برای تمرینات هم صادر نشود، ورزشکاران چاره ای جز تحمل این شرایط تمرینی ندارند. کمکی که کمیسیون ورزشکاران می تواند در این شرایط به آنها داشته باشد، چیست؟ منظور مسائل مالی است؟»، پاسخ داد.
وی گفت: همیشه مشکل ورزشکاران مالی نیست ضمن اینکه کمیته ملی المپیک در تلاش است بخش دوم و باقی مانده حقوق وعده داده شده به المپیکی ها را پرداخت کند. موضوع اینجاست که ورزشکاران این روزها نه تنها این شرایط را تحمل می کنند بلکه بعضا از نظر تجهیزات هم کمبود دارند. سعی می کنیم پیگیر نیازهایشان و تامین سریع آنها باشیم. دیدارهایی هم با آنها خواهیم داشت.
رئیس کمیسیون ورزشکاران در پایان گفت: گاهی ورزشکاران بیشتر از مسائل مالی به دیده شدن نیاز دارند و اینکه اطمینان داشته باشند در شرایط سخت به فکر آنها و برطرف کردن کمبودهایشان هستند. کمیسیون ورزشکاران که ترکیبش از جنس خود ورزشکاران است سعی می کند به این دغدغه آنها رسیدگی کند.