کد خبر: ۹۸۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۷

سخنان پادشاه عربستان در انتقاد از وتوی قطعنامه ضد سوری و ادعای او درباره اینکه اعتماد جهانیان به سازمان ملل با این اقدام متزلزل شده است، تشویق حضار از جمله افراد ضدانقلابی همچون علیرضا نوری‌زاده را به دنبال داشت.

 مهر: شبکه تلویزیونی العربیه در بخشهای مختلف خبری خود تصاویری از کاخ عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در ریاض پخش کرد که نکته جالب، حضور چهره‌های معلوم الحال و ضد انقلاب همچون علیرضا نوری‌زاده در این محفل به دعوت رسمی مقامات سعودی بود.
 

 نوری‌زاده که تصاویر پخش شده از شبکه العربیه او را در حالی نشان می‌داد که با شور و اشتیاق به سخنان شاه سعودی گوش می‌دهد و پس از پایان سخنان عبدالله به شدت برای او دست زد.
 
خاطر نشان می‌شود پادشاه عربستان روز گذشته در اظهاراتی بی‌سابقه و تمجید از آمریکا، انگلیس و فرانسه، وتوی قطعنامه ضد سوری در شورای امنیت سازمان ملل متحد را سبب متزلزل شدن اعتماد تمام جهانیان! به سازمان ملل متحد توصیف کرد.
 


عبدالله بن عبدالعزیز در سخنانی در کاخ خود در جمع میهمانان داخلی و خارجی شرکت کننده در بیست و هفتمین دوره جشنواره موسوم به الجنادریه با ابراز نارضایتی از وتوی قطعنامه ضد سوری رژیمهای عربی به ویژه عربستان و حامیان غربی آن‌ها در شورای امنیت گفت: برادران، ما در روزهای ترسناک... ترسناک به سر می‌بریم، متاسفانه اتفاقی که در سازمان ملل رخ داد (وتوی قطعنامه ضد سوری) به اعتقاد من، هرگز اقدام پسندیده‌ای نبود، حادثه‌ای که رخ داد، بشارت دهنده به خیر نبود، زیرا اعتماد تمام جهانیان به سازمان ملل متحد بدون شک متزلزل شده است.


 تصویر یکی از شخصیتهای مخالف جبهه مقاومت و طرفدار جبهه سازش (نفر سمت راست)

 شاه عربستان در حالی وجدانش از تصویب نشدن قطعنامه ضد سوری جریان سازش به درد آمده است که هرگز در قبال وتوی ده‌ها قطعنامه ضد صهیونیستی در سازمان ملل متحد و شورای امنیت از سوی آمریکا و دیگر کشورهای غربی لب به سخن نگشوده بود و جنایات بی‌شمار صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین را نادیده گرفته و در جریان جنگ ۳۳ روزه اشغالگران قدس علیه لبنان و جنگ ۲۲ روزه علیه غزه، به نوعی در جبهه جنگ افروزان و حامیان آن‌ها قرار گرفته بود و در حال حاضر نیز با مستقر کردن هزاران نظامی در بحرین به رژیم آل خلیفه در سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز اکثریت مردم بحرین ادامه می‌دهد.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Germany
۰۴:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
کجا ذوق زده بود؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
نوری زاده یک تحلیگر سوخته است . تفسیرهاش واقعا خنده داره
مروت
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
خداوند هدایتشان کند
بينام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
به جاي نام نوري زاده بهتر است ، نوكر زاده استفاده شود
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
خائن وطن فروش
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
بدبخت اینه حسه وطن پرستیت ؟؟عربستان جالبه اینورو عرب زده میدونه خودش میره ببین تکیه هم نمیده نمیری از شوق
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
جواب اقای مروت نرود میخ اهنین در سنگ اقای بینام دمت گرم خیلی بحال گفتی نوکر زاده اسم باحالی بود
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
اینها فقط اسم ایرانی بودن رو یدک میکشن - حیف نام ایرانی که روی آدمهای کثافتی مثل نوری زاده ها گذاشته بشه . کسانی که سیاست رو بهانه قرار میدهند و به ایران ضربه میزنند و به هم وطنانشون خیانت بکنند و نوکری اجنبی رو بکنند ایرانی نیستند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
حرف از مستند حیوانات و وحوش و طبیعت کنید بهتر است از این زالو های بی خاصیت و مزخرف فکرش را می کنم زالو هم ناراحت میشه اسمش را بزارید رو اینها چون زالو یه کار مثبت هم میکنه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
توهین نکنید.
سید
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
چرا نطر دهندگان محترم نمره منفی بیشتری دارند تا مثبت . علت چیست ؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
برای اینکه نظرهای مخالف توسط شفاف انتشار داده نمیشه
علی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
0
0
ایشون برای عربها کار میکند چیز عجیب غریبی نیست که .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
0
0
اگر دلیل منطقی دارید تحلیل کنید والا چرا یاد گرفتید فقط فحش دهید؟
باران
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
0
0
اگه نوری زاده درد وطن وایران داره چرا به خارج از کشور فرار کرده وبرای به اصطلاح نجات وطن نمیاد جانفشانی کنه؟! آدمای اینجوری واقعاً احمق هستن و فقط آدمای احمق هم به حرف اینا گوش می دن وقبول میکنن.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
چه با ادب !
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
0
0
از صحبتهاي نوري زاده كه كمتر نشاني از تحليل در آن مي شود يافت كاملا مشخص است كه براي عربستان سعودي كار مي كند. اين موضوع واقعا قابل پنهان كردن نيست. ضمن اينكه يك ايراني هميشه بايستي ايراني و براي وطنش باشد. نهايتا اينگونه افراد حتي براي خارجي ها هم قابل اعتماد نيستند چون اگر با وطنشان اينكار را مي كنند بطريق اولي با كُشورهاي خارجي حمايت كننده هم مي توانند همين كار را بكنند.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
0
0
این آدم عقده خود مطلع بینی داردو همواره سعی میکند وانمود کند که مسائل سری و مخفی داخل ایران را میداند تا چند نفر را دور خود جمع کند. مدتهاست دستش رو شده و کسی هم تحویلش نمیگیرد .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
0
0
تف به غیرتت ای نوكر زاده. اگه غیرت داشتی به این راحتی وطنتو نمیفوختی. واقعا نامردی نه نه تنها نامردی بلكه بی وجدانی